Shop online

Cinq Mondes Relax in Luxe

 68.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Even relaxen van de werkdrukte? Of klaarmaken voor de festiviteiten? Geniet van een warm bad met de schoonheidsproducten van Cinq Mondes, met ingrediënten van biologische en plantaardige oorsprong. Binnenin het zakje zit er een collectie van drie aromatische zepen en een flesje phyto-aromatische douche- en badolie.
  • 1Douche en Badolie (Ritueel van Bengalore)
  • 1Cinq Mondes : Collectie Aromatische Zepen
Wat zit erin?

Douche en Badolie (Ritueel van Bengalore)

Douche en Badolie (Ritueel van Bangalore)

De Aromatische Douche en Badolie (Ritueel van Bangalore, India) combineert de hydraterende* kracht van plantaardige olién met de kalmerende eigenschappen van essentiéle olie van Kardemom en Vanille-extract.

Op de huid verandert deze olie in een melkachtige emulsie na toevoeging van
water in een romig schuim.

De huid wordt gereinigd, gehydrateerd* en licht geparfumeerd. (*hydratatie van de bovenste lagen van de epidermis)

Cinq Mondes : Collectie Aromatische Zepen

Geschenkdoos met 3 stukken aromatische zeep, met de geuren van gerenommeerde parfumeurs. Elk stuk zeep bevat een unieke essentie die u meevoert naar het hart van de mooiste Schoonheidsrituelen in de wereld®.
De natuurlijke formule heeft een 100% plantaardige basis en bevat geen palmolie maar is wel rijk aan olijf- en kokosnootolie.
De zeep reinigt en voedt zelfs de meest gevoelige huid op zachte wijze.
De aromatische zeep laat een zachte, voedende waas met een delicate geur op uw huid.

- Aromatische zeep Siam: ontworpen door de befaamde parfumeur Jean-Pierre Bethouart. De Aromatische zeep uit Siam geeft u een cocooning wolk waarin bergamot is vermengd met Gaiac hout.

- Aromatische zeep Bangalore, India: De betoverende geuren van de tuinen van de Taj-Mahal vormen de basis van het schoonheidswater uit Bangalore, eveneens ontworpen door Jean-Pierre Bethouart.
De Aromatische zeep uit Bangalore heeft de warme geur van vanille en kardemom, die de huid hult in een zachte, ontspannende wolk.

- Aromatische zeep Luxor, Egypte: Egyptisch schoonheidswater werd gecreéerd door Olivia Giacobetti en is de signature geur van Cinq Mondes.
Het is een moderne versie van Kyphi, een bijzondere geurcompositie uit het oude
Egypte. De Aromatische zeep uit Luxor bevat deze betoverende geur met essentiéle olién (papyrus, Egyptische komijn
en kaneelboom).

Info verbergen

SKU : GFE2000849