Shop online

Cinq Mondes Silky Smooth Skin

 98.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Tijdelijk niet beschikbaar
Terug
Vragen?
Voel je als herboren als je uit de douche komt met deze doucheset van Cinq Mondes. Laat elke vrouw genieten van stralende, gladde huid met dit fantastische douche en scrub geschenk.

De zachte douche- en badolie op basis van plantaardige oliën met de verzachtende eigenschappen van etherische oliën uit Eucalyptus en de bladeren van de kaneelboom. De olie verandert in schuim onder de douche of in bad en reinigt en hydrateert de huid.

De kruidige scrub op basis van zeezout en amandelpoeder heeft een exfoliërende werking die de huid zuivert en een verzachtend effect dankzij de vanilleolie en de carnaubawas. De etherische oliën van kaneel en muskaatnoot zorgen voor een algemeen welbehagen.

De Kassa scrub handschoen is gemaakt van heel fijn geweven stof op basis van plantaardige cellulose. Traditioneel wordt de Kassa scrub gebruikt in de warme kamer van de hammam, maar deze kan net zo goed thuis worden gebruikt onder een warme douche. De handschoen reinigt de huid grondig en zorgt voor een fantastische glans en zachtheid.
  • 1Cinq Mondes Aromatische Peeling met Specerijen
  • 1Cinq Mondes Douche- & Badolie
  • 1Cinq Mondes Kassahandschoen
  • 1Cinq Mondes Gratis Make-Up Tasje
Wat zit erin?

Cinq Mondes Aromatische Peeling met Specerijen

Aromatische Peeling met Specerijen, Ritueel uit Java, Indonesië
Een sensoriële peeling voor een sublieme huid, als nieuw!
Aangepast aan een voorouderlijk ritueel uit het Eiland Java, biedt de Aromatische Peeling met Specerijen een uitstekende scrubbehandeling, verrijkt door de verkwikkende eigenschappen van specerijen. Zijn combinatie van Zeezout en Amandelpoeder zorgt voor een peelende werking die de huid zuivert. De huid wordt verzacht door de Vanille-olie en Carnaubawas.
Dankzij de etherische oliën uit Kaneel en Muskaatnoot, maakt dit originele verzorgingsproduct het mogelijk diepgaand te verkwikken. De huid vindt haar uitstraling terug.

Cinq Mondes Douche- & Badolie

Douche- & Badolie, Ritueel uit Java, Indonesië
Een weldadige doucheolie voor een gezonde en zacht geparfumeerde huid!
De Aromatische Olie voor Douche en Bad (Ritueel uit Java, Indonesië), verbindt de hydraterende* eigenschappen van de plantaardige oliën met verzachtende eigenschappen van etherische oliën uit Eucalyptus en Bladen van de Kaneelboom. Bij contact met het water, transformeert de olie zich in een melkachtige sluier en vervolgens in een romig schuim. De huid is gereinigd, gehydrateerd* en licht geparfumeerd. (*hydratatie van de bovenste huidlagen van de opperhuid)

Cinq Mondes Kassahandschoen

Kassahandschoen, Ritueel uit Atlas, Marokko
Een zachte en gezuiverde huid alsof u net uit een Hammam komt!
De CINQ MONDES Kassahandschoen wordt gemaakt van de fijnste crêpe vanuit plantaardige cellulose. Traditioneel gebeurt de peeling met Kassahandschoen in een Hammam, of thuis onder een warme douche. De huid is diepgaand gezuiverd, wordt zacht en stralend mooi met respect de gevoelige huid.

Info verbergen

SKU : GFE2000413

Vervolledig jouw geschenk

Cinq Mondes - Collection Rituels de Beauté du Monde
Cinq Mondes - Collection Rituels de Beauté du Monde
€ 39.00
Cinq Mondes Somptueuze Olie uit het verre oosten
Cinq Mondes Somptueuze Olie uit het verre oosten
€ 42.00
Cinq Mondes Douche- & Badolie
Cinq Mondes Douche- & Badolie
€ 29.00