Shop online

Cinq Mondes Your Own Home Spa

 88.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Een luxueuze geschenkset om haar eigen thuis-spa te creëren. Met de schoonheidsproducten van Cinq Mondes ontpop ze zich in een handomdraai tot schoonheidsspecialiste en kan ze langdurig van een gevoel van welzijn en perzikzachte huid genieten.

De voedende body oil op basis van arganolie, sesamolie en olijfolie wordt traditioneel ingemasseerd na de hammam en laat een delicate, geparfumeerde sluier na met aroma’s van kaneel, eucalyptus en cederhout.

De Fresh Aromatic collectie telt twee sprays met schoonheidswater om op het lichaam, het haar of op textiel te verstuiven. Met dit aromatische water zweeft ze in een wolk van welzijn en comfort.
  • 1Cinq Mondes Somptueuze Olie uit het verre oosten
  • 1Cinq Mondes Verfrissend Schoonheidswater Collectie
  • 1Cinq Mondes Gratis Make-Up Tasje
Wat zit erin?

Cinq Mondes Somptueuze Olie uit het verre oosten

Somptueuze Olie® uit het verre oosten , Ritueel uit Atlas, Marokko
Satineer uw huid met een voedende sluier van arganolie!
Volgens de Haman zuiveringservaring, masseren Oosterse vrouwen zich met bereidingen op basis van Arganolie. Een cocktail die subtiel in balans is gebracht met Arganolie, Sesamolie en Olijfolie. De Somptueuze Olie® (Huile Somptueuse®) uit het verre Oosten voedt diepgaand de huid en laat een delicate geparfumeerde sluier achter met een geur van Kaneel, Eucalyptus en Cederhout.

Cinq Mondes Verfrissend Schoonheidswater Collectie

Schoonheidswater uit Egypte : Ons Verfrissende schoonheidswater uit Egypte is een hedendaagse versie van het befaamde Kyphi, een wierook die 11 essentiële oliën bevatte en werd gecreëerd voor de eerste vrouwelijke farao Hatsjepsoet. Volgens Plutarchus was deze wierook in staat “spanningen weg te nemen en zorgen te verzachten”. Schoonheidswater uit Egypte® is gecreëerd door de parfumeur Olivia Giacobetti en betovert met zijn unieke, legendarische geur. Het is uitgegroeid tot de geursignatuur van Cinq Mondes.

Schoonheidswater uit Bangalore : De Taj Mahal staat symbool voor de eeuwige liefde tussen de vorst Sjah Jahan en zijn vrouw Mumtaz Mahal. Haar naam betekende “parel van het paleis” en zij was een van de mooiste vrouwen in het rijk. Haar schoonheid werd bezongen door dichters. Geïnspireerd door dit verhaal uit India creëerde de bekende Franse parfumeur Jean-Pierre Bethouart dit ontspannende, verfrissende schoonheidswater. De warme mengeling van kardemom en vanille nodigt uit tot een Zintuiglijke reis.

Schoonheidswater uit Siam : In het Hindoestaanse godenrijk, de Sanatana Dharma, zijn de Apsara’s nimfen die op het water lopen, hemelse godinnen die zintuiglijk en geestelijk genot belichamen. Jean-Pierre Bethouart heeft zich laten inspireren door deze reis naar het hart van het koninkrijk Siam en zijn heilige essences en creëerde deze sprankelende combinatie van Bergamot en Guaïac-hout. Laat u meevoeren door deze betoverende, verzachtende geur.

Schoonheidswater uit Brazilië : De “Banho” is de oude Braziliaanse kunst van het baden. De oude Brazilianen gingen onder de watervallen diep in het Amazonewoud staan om zich door de verfrissende en zuiverende kracht van het water te laten genezen. Neem een duik in de eeuwenoude traditie van de Braziliaanse Banho met Schoonheidswater uit Brazilië, samengesteld door de bekende parfumeur Olivia Giacobetti als “een akkoord van Limoenpulp met wit cederhout met de zachte noten van kokoswater”.

Info verbergen

SKU : GFE2000472

Vervolledig jouw geschenk

Cinq Mondes Douche- & Badolie
Cinq Mondes Douche- & Badolie
€ 26.00
Cinq Mondes Aromacology Collectie
Cinq Mondes Aromacology Collectie
€ 29.00
Cinq Mondes Geurkaars
Cinq Mondes Geurkaars
€ 39.00
Cinq Mondes Eau du Brésil, 100ml
Cinq Mondes Eau du Brésil, 100ml
€ 49.00