Shop online

Cinq Mondes Verfrissend Schoonheidswater Collectie

 52.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Cinq Mondes heeft een bijzondere collectie ontworpen: een kleurrijke geschenkdoos met 4 verschillende flesjes verfrissend schoonheidswater in reisformaat (4x25 ml). Elk flesje schoonheidswater biedt een andere aromatische beleving, die in samenwerking met een bekend parfumeur werd gecreëerd. Het verfrissend schoonheidswater prikkelt de zintuigen en neemt je mee op een unieke aromatische ervaring. Verstuif het schoonheidswater op het lichaam, het haar of hoofdkussen: met dit aromatische water zweef je in een wolk van welzijn en comfort. Het ideale geschenk voor vrienden en familie die houden van luxueuze schoonheidsproducten van over de hele wereld.
  • 1Cinq Mondes Verfrissend Schoonheidswater Collectie
Wat zit erin?

Cinq Mondes Verfrissend Schoonheidswater Collectie

Schoonheidswater uit Egypte : Ons Verfrissende schoonheidswater uit Egypte is een hedendaagse versie van het befaamde Kyphi, een wierook die 11 essentiële oliën bevatte en werd gecreëerd voor de eerste vrouwelijke farao Hatsjepsoet. Volgens Plutarchus was deze wierook in staat “spanningen weg te nemen en zorgen te verzachten”. Schoonheidswater uit Egypte® is gecreëerd door de parfumeur Olivia Giacobetti en betovert met zijn unieke, legendarische geur. Het is uitgegroeid tot de geursignatuur van Cinq Mondes.

Schoonheidswater uit Bangalore : De Taj Mahal staat symbool voor de eeuwige liefde tussen de vorst Sjah Jahan en zijn vrouw Mumtaz Mahal. Haar naam betekende “parel van het paleis” en zij was een van de mooiste vrouwen in het rijk. Haar schoonheid werd bezongen door dichters. Geïnspireerd door dit verhaal uit India creëerde de bekende Franse parfumeur Jean-Pierre Bethouart dit ontspannende, verfrissende schoonheidswater. De warme mengeling van kardemom en vanille nodigt uit tot een Zintuiglijke reis.

Schoonheidswater uit Siam : In het Hindoestaanse godenrijk, de Sanatana Dharma, zijn de Apsara’s nimfen die op het water lopen, hemelse godinnen die zintuiglijk en geestelijk genot belichamen. Jean-Pierre Bethouart heeft zich laten inspireren door deze reis naar het hart van het koninkrijk Siam en zijn heilige essences en creëerde deze sprankelende combinatie van Bergamot en Guaïac-hout. Laat u meevoeren door deze betoverende, verzachtende geur.

Schoonheidswater uit Brazilië : De “Banho” is de oude Braziliaanse kunst van het baden. De oude Brazilianen gingen onder de watervallen diep in het Amazonewoud staan om zich door de verfrissende en zuiverende kracht van het water te laten genezen. Neem een duik in de eeuwenoude traditie van de Braziliaanse Banho met Schoonheidswater uit Brazilië, samengesteld door de bekende parfumeur Olivia Giacobetti als “een akkoord van Limoenpulp met wit cederhout met de zachte noten van kokoswater”.

Info verbergen

SKU : GFE2000200

Vervolledig jouw geschenk

Cinq Mondes Kassahandschoen
Cinq Mondes Kassahandschoen
€ 13.00
Cinq Mondes Aromacology Collectie
Cinq Mondes Aromacology Collectie
€ 29.00
Cinq Mondes Regen van Sinaasappelbloesemblaadjes
Cinq Mondes Regen van Sinaasappelbloesemblaadjes
€ 35.00
Cinq Mondes - Collection Rituels de Beauté du Monde
Cinq Mondes - Collection Rituels de Beauté du Monde
€ 39.00