Shop online

Cinq Mondes A Hint of Happiness

 95.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Geen betere manier om een ontspannen glimlach op haar gezicht te toveren dan met dit leuke geschenkmandje met de wellnessproducten van het luxueuze Cinq Mondes en een flesje witte wijn.

De witte Chablis La Collégiale van Domaine Laroche is een frisse en harmonieuze Chardonnay met aroma’s van wit fruit en lentebloesems. De ideale wijn om van te genieten tijdens een heerlijk, warm bad.

Cinq Mondes heeft een collectie van phyto-aromatische douche- en badoliën (30ml) ontwikkeld op basis van etherische oliën van aromatische planten. De etherische oliën worden al van oudsher toegepast door traditionele genezers vanwege hun therapeutische eigenschappen. Dankzij de prachtige geurkaars in combinatie met de heerlijke aroma’s van deze douche-en badoliën, begeef je je in een zweem van welzijn en geluk.

Het glas is niet inbegrepen.
  • 1Cinq Mondes Geurkaars
  • 1Cinq Mondes Aromacology Collectie
  • 1Chablis Jean-Marc Brocard, 37,5 cl
  • 1Geweven Mand - Standaard
Wat zit erin?

Cinq Mondes Geurkaars

Geurkaars Ritueel uit Java, Indonesië
Creëer uw Spa Ervaring (Expérience du Spa®) met deze sublieme, 100% plantaardige kaars!
De Geurkaars (Ritueel uit Java, Indonesië) bevrijdt zijn zachte geur, samengesteld uit etherische oliën van Eucalyptus en blaadjes van de Kaneelboom met zuiverende eigenschappen. Uw huis is zacht geparfumeerd en deze kaars levert een energetisch bericht van lichtheid en vitaliteit. Duur = minstens 40 uur

Chablis Jean-Marc Brocard, 37,5 cl

Een Chablis van hoge kwaliteit van Jean-Marc Brocard met druiven die komen van partner wijnverbouwers waarmee het domein al jarenlang mee samenwerkt. Lichte gouden kleur. In de neus tonen van citrusvruchten en zachte vleugjes lentebloesems. Elegant en evenwichtig in de mond met een stevig fruitig karakter en een krachtige afdronk. Te degusteren bij verse sushi, salade met St Jakobsnoten, waterkers, rivierkreeften, of geitenkaas.
Land: Frankrijk
Streek: Chablis
Druivensoort: 100% Chardonnay
Wijnjaar: 2017

Info verbergen

SKU : GFE2000401