Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen
Dag van de Medewerker

Van bescheiden initiatief tot trending business event

Op 4 juni 1952 werd Secretaressedag in het leven geroepen. National Secretaries Day, zoals dat toen heette, ontstond als een initiatief om meer mensen aan te moedigen om een carrière te starten als secretaresse. Door een jaarlijks evenement te organiseren waarbij secretaresses in de bloemetjes werden gezet, moest het imago van het beroep verbeteren en zouden werkgevers stilstaan bij de toegevoegde waarde van de secretaresse voor het bedrijf.

Het initiatief is in de jaren 80 overgewaaid naar Europa via uitzendbureaus en was toen bekend als Secretary’s Day. Intussen heeft het initiatief zijn doel meer dan bereikt. Het imago van de secretaresse is de laatste jaren sterk veranderd en de functie is geëvolueerd naar management assistant: een echte sleutelrol voor elke onderneming waarbij organisatietalent en communicatievaardigheden cruciaal zijn.

Sinds dit jaar zetten we niet enkel onze secretaresses of management assistants in het zonnetje, maar verdient elke werknemer een kleine attentie als teken van waardering. Daarom spreken we nu van Dag van de Medewerker. Overal op de werkvloer zijn er namelijk werknemers die het verschil maken. Goede en gemotiveerde medewerkers zijn de basis voor elke succesvolle onderneming.

Een geschenk voor elke werknemer

Een pakje vol waardering voor elke werknemer

Traditioneel werden op Secretaressedag alle secretaresses letterlijk in de bloemetjes gezet. Nu de trend meer naar Dag van de Medewerker gaat, wordt ook meer aan andere geschenken gedacht.

Ook Gift.be weet perfect op deze trend in te spelen. We zorgen enerzijds voor originele geschenkcombinaties waar elke werknemer gelukkig van wordt en anderzijds voor een waaier aan mogelijkheden om je geschenkjes als onderneming te personaliseren. Want een persoonlijk geschenkje is altijd leuker om te krijgen, niet?

Van chocolaatjes in een mooie pennendoos, afgewerkt met een sticker met je bedrijfslogo, een flesje cava en merci’tjes om je werknemers te bedanken tot een fruitmandje met een gepersonaliseerd lint en gift message card. Je vindt ongetwijfeld de perfecte oplossing die bij je onderneming past. Bovendien kan je vanaf 10 stuks ook zelf over de inhoud van je geschenk beslissen. En uiteraard blijft een mooie bos bloemen elk jaar een echte topsucces!

Benieuwd naar alle mogelijkheden om je B2B geschenkjes te personaliseren? Neem contact op met ons en we helpen je graag op weg.

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.