Shop online

Dom Pérignon & Swarovski Box Godiva

 325.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Uit voorraad!
Terug
Vragen?
Zorg dit jaar voor een geschenk dat luxe en kwaliteit uitstraalt. Dit geschenk combineert drie Europese, prestigieuze topmerken en is het relatiegeschenk bij uitstek voor je belangrijkste zakenpartners.

De rode, kostbare geschenkdoos van Godiva is bezet met fonkelende kristallen van Swarovski. De box is versierd met een mooie, geborduurde tekening volgens het ontwerp van Lesley Barnes, een bekroonde illustratrice die zich voor de eindejaarscollectie van Godiva liet inspireren op traditionele Oost-Europese en Scandinavische motieven.

Met het sprankelende goud van Dom Pérignon is dit geschenk het ultieme VIP-geschenk. De prachtige aroma's van de vintage Dom Pérignon passen als geen ander bij de verfijnde pralines van Godiva, en is natuurlijk ook als aperitief puur genieten!
  • 1Dom Pérignon Champagne Vintage 2009 in Geschenkverpakking, 75 cl
  • 1Godiva Feestelijke Luxueuze Geschenkdoos
Wat zit erin?

Dom Pérignon Champagne Vintage 2009 in Geschenkverpakking, 75 cl

De Benedictijnse monnik Dom Pérignon wordt beschouwd als de spirituele vader van de wijnproductie in de Champagnestreek in Frankrijk. Zijn vooruitstrevendheid in het verbouwen van druiven en wijntechnieken resulteerde in de beste wijn ooit gezien in deze streek. Vandaag is in de Dom Pérignon nog steeds dezelfde toewijding terug te vinden en worden nog steeds de fijnste Pinot Noir en Chardonnaydruiven in hun wijnen gebruikt. Deze champagne wordt wereldwijd gezien als een teken van luxe en prestige. Deze champagne van 2006 is uitzonderlijk verfijnd met zachte zoete, bloemige toetsen en het bruisende leven dat Dom Pérignon zo kenmerkend maakt. Vleugjes gekonfijt fruit, frisse planten en subtiele ondertonen van kruiden en zoethout maken deze champagne een onweerstaanbaar en levendig geheel. De champagne behaalde 95 punten van de Wine Spectator en Wine Advocate.
Land: Frankrijk
Druivensoort: Pinot Noir en Chardonnay
Jaar: 2009

Info verbergen

SKU : GFE2000363