Shop online

Dom Pérignon Vintage 2008 in Gift Box, 75 cl

 178.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Dom Pérignon 2008 - magisch. Niet te missen!
In 1668 werd Pierre Pérignon als jonge monnik aangesteld als keldermeester van de Abdij van Hautvillers, bij Epernay. Hij zag het als zijn persoonlijke missie om ‘de beste wijn ter wereld te maken’. Vandaag de dag blijft het wijnhuis Dom Pérignon zijn visie nastreven die de essentie van echte luxe weet uit te drukken: het voortdurend heruitvinden van het buitengewone.

Dom Pérignon is altijd een vintage champagne, een millésimé.
Enkel de beste druiven uit één enkel jaar worden geselecteerd voor deze champagne. Elke millésimé is uniek en weerspiegelt het eigen karakter van de seizoenen. Deze vintage champagne wordt enkel in zeer geslaagde jaren geproduceerd.
Na acht jaren rijping in de wijnkelders behaalt de champagne het perfecte, kenmerkende evenwicht waarvoor Dom Pérignon garant staat. Dit is Dom Pérignon Vintage, de 'Plénitude van harmonie'.
  • 1Dom Pérignon Champagne Vintage 2008 in Geschenkverpakking, 75 cl
Wat zit erin?

Dom Pérignon Champagne Vintage 2008 in Geschenkverpakking, 75 cl

De Benedictijnse monnik Dom Pérignon wordt beschouwd als de spirituele vader van de wijnproductie in de Champagnestreek in Frankrijk. Zijn vooruitstrevendheid in het verbouwen van druiven en wijntechnieken resulteerde in de beste wijn ooit gezien in deze streek. Vandaag is in de Dom Pérignon nog steeds dezelfde toewijding terug te vinden en worden nog steeds de fijnste Pinot Noir en Chardonnaydruiven in hun wijnen gebruikt. Deze champagne wordt wereldwijd gezien als een teken van luxe en prestige. Deze champagne van 2008 is uitzonderlijk verfijnd met zachte zoete, bloemige toetsen en het bruisende leven dat Dom Pérignon zo kenmerkend maakt. Vleugjes gekonfijt fruit, frisse planten en subtiele ondertonen van kruiden en zoethout maken deze champagne een onweerstaanbaar en levendig geheel. De champagne behaalde 95 punten van de Wine Spectator en Wine Advocate.
Land: Frankrijk
Druivensoort: Pinot Noir en Chardonnay
Jaar: 2008

Info verbergen

SKU : GOCC000627

Vervolledig jouw geschenk

L'Atelier Du Vin Universele Stop Modèle 54
L'Atelier Du Vin Universele Stop Modèle 54
€ 49.00
L'Atelier Du Vin Bubble Indicator
L'Atelier Du Vin Bubble Indicator
€ 49.00
Imperial Heritage : Caviar Connoisseurs, 30 g
Imperial Heritage : Caviar Connoisseurs, 30 g
€ 60.00