Shop online

Duo Châteauneuf-du-Pape Wijnen

 62.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Geniet van deze twee klassieke en volle wijnen van Domaine Raymond Usseglio & Fils uit de Châteauneuf-du-Pape AOC in de zuidelijke Rhône-vallei. De fles rode wijn van Châteauneuf-du-Pape is rijk en warm in de mond, en zit barstensvol zwarte frambozen, sappige zwarte pruimen, donkere kersen, zoethout, en aromatische specerijen. Het geheel afgewerkt met zachte maar aanhoudende tannines. De Châteauneuf-du-Pape Blanc is een frisse wijn met een open en relatief lange neus. Aroma's van witte vruchten, abrikozen en amandelen maken het aangenaam om te drinken. Dit duo van Franse wijnen wordt gepresenteerd in een luxe witte geschenkdoos, een bewijs van goede smaak en verfijning. Een uitstekend wijngeschenk voor zakenrelaties, vrienden of familie.

Opmerking: De glazen zijn niet in het geschenk inbegrepen.
  • 1Usseglio Chateauneuf du Pape White Wine 2019, 75 cl
  • 1Usseglio Chateauneuf du Pape Red Wine 2018, 75 cl
  • 1Luxueuze Witte Doos
Wat zit erin?

Usseglio Chateauneuf du Pape White Wine 2019, 75 cl

De Châteauneuf-du-Pape Blanc is een frisse wijn met een open en relatief lange neus. Aroma's van witte vruchten, abrikozen en amandelen maken het aangenaam om te drinken.
Land: Frankrijk
Streek: Côtes du Rhône
Druivensoort: 40% Grenache, 30 % Roussanne, 20% Clairette en 10% Bourboulenc
Wijnjaar: 2019

Usseglio Chateauneuf du Pape Red Wine 2018, 75 cl

De rode Châteauneuf-du-Pape is rijk en warm in de mond, en zit barstensvol zwarte frambozen, sappige zwarte pruimen, donkere kersen, zoethout, en aromatische specerijen. Het geheel afgewerkt met zachte maar aanhoudende tannines.
Land: Frankrijk
Streek: Côte du Rhône
Druivensoort: 80% Grenache, 10% Mourvedre, 5% Syrah, 3% Cinsault, 2% Counoise
Wijnjaar: 2018

Info verbergen

SKU : GFE2000039