Shop online

Duvel & Snacks

€ 40.00
€ 40.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Verras deze kerst zakenrelaties, familie of vrienden met de unieke smaak van Duvel, gecombineerd Bois Gentil olijventapenade en Elsa's Story crackers met zwarte peper.

Elke bierdrinker zal niet kunnen wachten om deze grote fles Duvel te kraken. Duvel is een Belgisch, natuurlijk bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. Proef de pure stijl, een delicate pareling en een aangename alcoholzoete smaak.

Dit geschenk, verpakt in een stijlvolle, zwarte luxedoos, is voor elke bierliefhebber de ideale aperitief! Het cadeau wordt afgewerkt met een notenmix en een doosje Japanse aperitiefmix. Het perfecte kerstgeschenk voor papa's, nieuwjaarsgeschenk voor je dooppeter, of waarom niet als verjaardagsgeschenk?

Het glas en de schaaltjes zijn niet inbegrepen.
  • 1Duvel, 75 cl
  • 1Domaine du Bois Gentil Tapenade Noir, 120 g
  • 1Elsa's Story Crisp Baked Crackers Black Pepper, 125 g
  • 1Japanese Huismix Vierkant Doosje
  • 1Noten Mix Vierkant Doosje
  • 1Luxueuse Zwarte Linnen Doos
Wat zit erin?

Domaine du Bois Gentil Tapenade Noir, 120 g

Domaine du Bois Gentil gebruikt enkel de beste olijven uit de Provence, Frankrijk, om heerlijke specialiteiten te maken. De Tapenade Verte wordt gemaakt van groene olijven, kappertjes, ansjovis en kruiden.
Ingrediënten: Zwarte olijven (78%), kappers, olijfolie, tijm uit de Provence, zout.

Elsa's Story Crisp Baked Crackers Black Pepper, 125 g

Ingrediënten: Tarwemeel, water, plantaardige olie (bevat een of meer van de volgende geraffineerde en vloeibare plantaardige oliën: soja, palm, koolzaad, zonnebloem en palmzaad), water, zout, citroenzuur, emulgatoren: mono- en diglycerides €471, maïszetmeel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper (0,38%).
Allergeneninformatie: Bevat tarwegluten, soja.

Info verbergen

SKU : GFE2000394