Shop online

Exotische Fruitmand Deluxe & Dom Pérignon

 195.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Welke betere manier bestaat er om van een fruitmand met klasse te genieten dan met wat bubbels? Ontdek de rijkdom van deze combinatie van vers exotisch, klassiek en gedroogd fruit met het subtiele aroma van een fles Franse Dom Pérignon champagne, gepresenteerd in een modieuze en luxueuze rieten mand. Bestel dit klassieke en stijlvolle geschenk online om familie, vrienden of collega's te plezieren.
  • 2Portie Klassiek Fruit
  • 5Exotisch Fruit
  • 1Champagne Dom Pérignon Vintage 2008, 75 cl
  • 1Snijplank Joseph Joseph - FREE GIFT
  • 1Gedroogd Tropisch Fruit Mix in Groot Doorzichtig Doosje
  • 1Geweven Mand - Deluxe
Wat zit erin?

Selectie van 3 kg - 3,5 kg vers klassiek en exotisch fruit. De samenstelling kan iets afwijken van die op de foto.

Portie Klassiek Fruit

Een klassieke portie fruit weegt ± 500 g en kan bestaan uit een combinatie van appels, peren, bananen, mandarijnen, kiwi, passievruchten, appelsienen, pruimen, druiven, meloenen, nectarines, perziken of andere (afhankelijk van seizoensgebonden aanbod).
Een portie kan ook decoratiefruit bevatten, zoals jeneverbessen of goudbes.

Exotisch Fruit

Een portie exotisch fruit weegt ± 500 g kan bestaan uit een combinatie van mango, limoen, ananas, kaki, pompelmoes (afhankelijk van seizoensgebonden aanbod).
Een portie kan ook decoratiefruit bevatten, zoals jeneverbessen of goudbes.

Champagne Dom Pérignon Vintage 2008, 75 cl

De Benedictijnse monnik Dom Pérignon wordt beschouwd als de spirituele vader van de wijnproductie in de Champagnestreek in Frankrijk. Zijn vooruitstrevendheid in het verbouwen van druiven en wijntechnieken resulteerde in de beste wijn ooit gezien in deze streek. Vandaag is in de Dom Pérignon nog steeds dezelfde toewijding terug te vinden en worden nog steeds de fijnste Pinot Noir en Chardonnaydruiven in hun wijnen gebruikt. Deze champagne wordt wereldwijd gezien als een teken van luxe en prestige. Deze champagne van 2009 is uitzonderlijk verfijnd met zachte zoete, bloemige toetsen en het bruisende leven dat Dom Pérignon zo kenmerkend maakt. Vleugjes gekonfijt fruit, frisse planten en subtiele ondertonen van kruiden en zoethout maken deze champagne een onweerstaanbaar en levendig geheel. De champagne behaalde 96 punten van de Wine Spectator en Wine Advocate.
Land: Frankrijk
Druivensoort: Pinot Noir en Chardonnay
Jaar: 2008

Info verbergen

SKU : CADO001167

Vervolledig jouw geschenk

Jules Destrooper Mini Tinnen Doosje Magritte Boterwafels, 75 g
Jules Destrooper Mini Tinnen Doosje Magritte Boterwafels, 75 g
€ 6.42
Teddybeer Buster 3 - 40 cm
Teddybeer Buster 3 - 40 cm
€ 14.99
Neuhaus Bonbon On The Go, 27 st
Neuhaus Bonbon On The Go, 27 st
€ 29.00