Shop online

Glenfarclas 105 Highland Single Malt Scotch Whisky

 70.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Kleur: Diep donkergoud.
Geur: Complex, eiken, appels en peren, met een verleidelijk vleugje zoetheid van donkere toffee.
Smaak: Droog en sterk, ontwikkelt snel en onthult dan een rijke schakering aan kruiden, gecombineerd met een zweempje eik en zoete sherrytonen.
Afdronk: Verbazingwekkend soepel, gezien zijn kracht; heerlijk verwarmend met een zachte rokerigheid, en tegelijkertijd mooi rond.
Aanvullende informatie: Een fantastische whisky die alle smaken van Glenfarclas in één glas tot hun recht doet komen. De whisky is heerlijk verwarmend en past perfect bij alle gelegenheden. Laat zijn kracht u niet afschrikken en bestel eens een 105, als je durft!

Met zijn soepele palet is de 105 uitstekend te drinken zoals hij uit het vat komt, maar om de complexe smaak volledig tot zijn recht te laten komen, wordt geadviseerd enkele druppels water toe te voegen.
Dankzij de uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding werd de Glenfarclas 105 in 2004 door Malt Maniacs verkozen als ‘Bang for your Buck’.
  • 1Filliers Glenfarclas 105 Highland Single Malt Scotch Whisky, 70 cl
Wat zit erin?

Filliers Glenfarclas 105 Highland Single Malt Scotch Whisky, 70 cl

Whisky met diepgouden kleur. Complexe aroma's van appel, peer en eikenhout. Hints van toffee, melkchocolade, zoete sherry en niet al te scherpe tonen van rook. Droge smaak met tonen van sherry, fruit en eikenhout. Stevig karakter met een romige textuur van zoete mout, fruit, melkchocolade, eikenhout, turf en rook samen met hints van toffee en kaneel. Lange, zacht afdronk van turf die geperfectioneerd wordt door tonen van eikenhout en rook. De klassieke Glenfarclas 105 Cask is een sterke whisky met zijn 60% alcoholpercentage maar toch zoet en rijk van smaak en zachter op de keel dan je in eerste instantie zou verwachten.
Inhoud: 70cl
Alcoholpercentage: 60%
Land: Schotland

Info verbergen

SKU : GFE2000034