Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen

Geef een fles wijn cadeau


Met een mooie fles wijn als cadeau zeg je zonder woorden bedankt of proficiat. Omdat je in onze selectie enkel kwaliteitsvolle wijnen vind, kies je nooit verkeerd. Elke wijn op gift.be heeft een interessante achtergrond, een klassieke smaak en prikkelt meteen de nieuwsgierigheid. Stuk voor stuk aantrekkelijke keuzes voor zowel onervaren wijndrinkers als echte wijnkenners. Bestel één of meerdere flessen online en wij zorgen voor een stipte levering.

Waarom flessen wijn bestellen bij gift.be?
We selecteren enkel kwaliteitswijnen van over heel de wereld. Van Calfornië over het hart van het Iberisch schiereiland tot de elegante streek van Bordeaux. In een stijlvolle geschenkdoos, ideaal als traktatie, om je waardering te uiten of je dankbaarheid te tonen.

We verpakken de flessen en geschenkdozen zorgvuldig in ons atelier in West-Vlaanderen zodat het geschenk in perfecte staat aankomt bij de gelukkige ontvanger.

Kan ik het geschenkpakket personaliseren of aanpassen naar de smaak van de ontvanger?
Absoluut! Daarvoor neem je contact op met ons OOOOH-team. Zij begeleiden je naar een gepersonaliseerd geschenk op maat van de ontvanger. Gaat het om een relatiegeschenk? Surf dan zeker ook eens naar onze pagina over gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Als je hulp nodig hebt bij het selecteren van een fles wijn of een geschenkdoos met meerdere flessen wijn, neem dan contact op met ons OOOOH-team.
Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.