Fruitabonnementen aan huis of op kantoor
NLFR
Shop online
  • Gratis levering in België vanaf € 50 (Ma - Vrij)
Sorteren op: Aanbevolen
  • Gratis Levering Vanaf €50
  • Gratis Geschenkverpakking
  • Veilige Betaling
  • Populaire Merken
Fruitabonnement

Lekker, gezond en 100% fiscaal aftrekbaar

Als werkgever hebt u baat bij gezonde en fitte werknemers. Investeer in een fruitabonnement voor op de werkvloer en pluk er de vruchten van. De investering is 100% fiscaal aftrekbaar, uw werknemers waarderen de lekkere en gezonde fruitsnack en ze worden er alleen maar vitaler en productiever door. Bovendien draagt uw initiatief bij tot een positief bedrijfsimago.

Fruitabonnement

Gratis levering in heel belgië

Gift.be levert fruitmanden in heel België en bij een fruitabonnement is die levering helemaal gratis. Standaard leveren we telkens op dinsdag, zodat uw medewerkers de hele week kunnen genieten van hun fruitsnacks. Bij de eerste levering wordt het seizoensfruit gepresenteerd in een mooie mand. Bij de volgende leveringen bezorgt Gift.be het fruit in een karton dat perfect in uw mand past. U kan uw fruitabonnement eenvoudig online bestellen en selecteren of u uw fruitmand wekelijks of tweewekelijks wenst te ontvangen.

Fruitabonnement

Fruit op het werk

Onze Fruitsommelier Fernand zorgt ervoor dat het fruit voor u en uw werknemers dagvers en van de hoogste kwaliteit is; rijk van smaak en boordevol vitamines. Fruit op het werk is bovendien iets dat iedereen apprecieert, en ieder kan zijn favoriet stuk fruit terugvinden in de gevarieerde fruitmanden die wij voor u bezorgen. U bepaalt bovendien zelf hoeveel porties fruit per werkdag u wenst te voorzien voor uw werknemers, en u ontvangt automatisch kortingen naarmate u meer fruitleveringen bestelt.