Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen
Lekker, gezond en 100% fiscaal aftrekbaar

Duurzame en motiverende verrassing

Als werkgever heb je baat bij gezonde en fitte werknemers. Investeer in een fruitabonnement voor op de werkvloer en pluk er de vruchten van. Het is wetenschappelijk bewezen dat werknemers die vaak fruit consumeren op kantoor gemotiveerder en productiever zijn. De investering is bovendien 100% fiscaal aftrekbaar waardoor er sprake is van een win-winsituatie. De werknemers voelen zich energierijker wat op lange termijn leidt tot betere resultaten en ook het groene imago van het bedrijf krijgt een boost.

Levering in heel België

Levering tot in het uiterste hoekje van België

Gift.be levert seizoensgerichte fruitmanden in verschillende groottes. Afhankelijk van het aantal werknemers of gezinsleden, bepaal jij zelf welk formaat wij tot bij jou brengen. Wij bezorgen de fruitmand van dinsdag tot vrijdag waardoor wij kunnen garanderen dat het fruit dagvers is. Bovendien sluiten wij niemand uit en leveren we tot in het uiterste hoekje van België.

Het fruitabonnement kan in een mum van tijd online vastgelegd worden en wordt (twee)wekelijks, volgens jouw voorkeur, op kantoor of bij jouw thuis bezorgd.

Het oog wil ook wat. Daarom schenken wij jou bij de eerste bestelling een trendy mand die hergebruikt kan worden voor de daaropvolgende leveringen. Jouw fruitmand wordt op deze manier een mooie en gezonde blikvanger.

Fruit at The Office

Gezonde snacks op kantoor

Wij garanderen jou een mand vol dagvers fruit van een optimale kwaliteit. Doordat onze fruitmanden zijn samengesteld uit een ruim assortiment aan fruit, vind jij maar ook jouw collega zijn of haar smaak. Jij bepaalt hoeveel porties fruit er moeten worden voorzien per werknemer. Uiteraard wisselt de fruitmand naargelang het seizoen van samenstelling. Zo kunnen wij u een aantrekkelijke, verse fruitmand garanderen.

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.