Fruit en chocolade geschenken - Bestel online fruit geschenken met chocolade
Shop online
  • Gratis levering in België vanaf € 150 (Ma - Vrij)
Sorteren op: Aanbevolen
Fruitmanden met pralines

Belgische chocolade en fruit: de ultieme guilt free pleasure

In een wereld waar steeds meer aandacht geschonken wordt aan gezonde voeding, beweging en een evenwichtige levensstijl wordt het ook belangrijk om geschenken te geven die met deze visie overeenstemmen. We willen met volle teugen van het leven genieten en tegelijk zorgen dat we toch voldoende gezond eten. Kies voor een gezond fruitgeschenk met een kleine guilty pleasure om elke speciale gebeurtenis te vieren, om iemand beterschap te wensen of om iemand uitgebreid te bedanken.

De smaak van vers geselecteerd en zorgvuldig gecontroleerd fruit komt des te beter uit met Belgische chocolade van kwaliteitsmerken zoals Neuhaus, Godiva en Corné Port-Royal. Wil je de combinatie van chocolade en fruit ten volle beleven? Bekijk dan eens onze chocolate fondue geschenk; alles wat je nodig hebt voor een gezellige avond met chocolade fondue: vers fruit, chocoladetabletten van Godiva om te smelten en marshmallows van Barú.

Fruit en chocolade voor elke gelegenheid

Fruit en chocolade: altijd een reden tot feest

Het is niet even gemakkelijk om een geschenk te vinden dat bij de gelegenheid past. Fruit wordt vaak gegeven om iemand beterschap te wensen of om kersverse ouders te feliciteren. Maar steeds vaker wordt een fruitmand cadeau gegeven aan jonge mensen als origineel verjaardagsgeschenk, op een instuif of omdat ze een diploma of rijbewijs behaald hebben of een nieuwe job gevonden hebben.

Voor al deze gelegenheden voorzien wij naast de klassieke fruitmanden, ook hippe fruitgeschenken met smoothies, cocktail pralines en de trendy marshmallows van Barú. Het fruit wordt verpakt in herbruikbare, modieuze fruitschalen en -manden. De geschenkmanden kunnen achteraf gebruikt worden als opbergmand voor hobbyspullen of als organizer voor in de woon- of badkamer. Zo dragen wij ook ons steentje bij aan het milieu.

Relatiegeschenken met fruit en chocolade

Een goed doordacht relatiegeschenk

Het juiste relatie- of bedrijfsgeschenk geven is een kunst. Met het juiste relatiegeschenk kan je het bedrijfsimago versterken en de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten. Dit geldt zowel voor geschenken voor zakenpartners, klanten als voor werknemers. Een bedrijf dat een zieke werknemer een fruitmand opstuurt om veel beterschap te wensen of trakteert met een hippe fruitkorf met chocolade, krijgt al gauw het imago van werkgever die zorg draagt voor z'n werknemers en ervoor zorgt dat z'n medewerkers gezond en gemotiveerd blijven. Zo vinden ook toptalenten al snel de weg naar jouw bedrijf en creëer je meer opportuniteiten.

Een fruitmand met Belgische chocolade versturen naar je zakenrelaties en key accounts heeft enkel voordelen. Een fruitmand met chocolade is een originele manier om klanten en partners te bedanken en te tonen dat je de samenwerking apprecieert. Bovendien kan dit mooie geschenk jouw zakenrelaties inspireren om ook een gezonde levensstijl aan te houden op het werk.