Shop online

Fruit Suprême & Knuffel

 67.50
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Op babybezoek? Met deze fruitmand met ‘Boogy’ teddybeer sla je twee vliegen in één klap. Onze superzachte ‘Boogy’-knuffel houdt de kleintjes urenlang in dromenland en geeft de kersverse ouders wat rust om van een gezonde portie vitamientjes te genieten.

De stijlvolle, geweven mand is gevuld met 4 kilogram vers fruit. Het gevarieerde fruitassortiment bestaat uit appels, peren, bananen, sinaasappels, kiwi’s, ananas, druiven en nog veel meer. Het fruit word elke dag rechtstreeks op de fruitveiling gekocht en nog dezelfde dag verstuurd om de versheid van het fruit te garanderen. Bovendien kan je de stoffen mand later nog gebruiken als opbergmand.

De ‘Boogy’ teddybeer van Happy Horse ziet er niet alleen zacht en schattig uit, hij is ontworpen met oog voor originaliteit en veiligheid. De collectie van Happy Horse voldoet aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en is voorzien van het CE-keurmerk. Bovendien kan hij gemakkelijk op 30°C gewassen worden.
  • 1Teddybeer Boogy 3 - 28 cm
  • 4Portie Klassiek Fruit
  • 4Exotisch Fruit
  • 1Geweven Mand - Deluxe
Wat zit erin?

Portie Klassiek Fruit

Een klassieke portie fruit weegt ± 500 g en kan bestaan uit een combinatie van appels, peren, bananen, mandarijnen, kiwi, passievruchten, appelsienen, pruimen, druiven, meloenen, nectarines, perziken of andere (afhankelijk van seizoensgebonden aanbod).
Een portie kan ook decoratiefruit bevatten, zoals jeneverbessen of goudbes.

Exotisch Fruit

Een portie exotisch fruit weegt ± 500 g kan bestaan uit een combinatie van mango, limoen, ananas, kaki, pompelmoes (afhankelijk van seizoensgebonden aanbod).
Een portie kan ook decoratiefruit bevatten, zoals jeneverbessen of goudbes.

Info verbergen

SKU : CADO000914