Shop online
Heerlijk fruit
  • Gratis Levering Vanaf €50
  • Gratis Geschenkverpakking
  • Veilige Betaling
  • Populaire Merken
Gift.be heerlijk fruit

Fruitmanden online bestellen en laten bezorgen

Op zoek naar een kleurrijk geschenk dat bij iedereen in de smaak valt? Vers, gezond, sappig en rijp fruit – een fruitmand gevuld met dagvers fruit is altijd een welgekomen geschenk. Onze fruitsommelier Fernand, die meer dan 50 jaar ervaring heeft in het vak, selecteert dagelijks het fruit voor onze fruitmanden op de fruitveiling in Roeselare om zeker te zijn dat het fruit dagvers en van de beste kwaliteit is.

Alle fruitmanden worden in ons atelier door onze geschenkenspecialisten met de nodige zorg handgevuld om er zeker van te zijn dat het fruit op zijn best is wanneer het wordt afgeleverd bij de ontvanger thuis of op het werk.

Of u uw fruitmand nu in Leuven, Antwerpen, Gent of elders in België wenst te laten afleveren, Gift.be is uw geschenkenpartner bij uitstek om een dierbare een fruitige verrassing te bezorgen!

Gift.be heerlijk fruit

Fruitmand aan huis

Bent u op zoek naar een werkelijk uniek geschenk? Een geschenkidee waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft is een fruitmand rijkelijk gevuld met exotisch fruit voor levering eender waar in België.

Of het nu is voor een verjaardag, een geboorte of om iemand veel beterschap te wensen, Gift.be heeft een geschikte fruitmand om iemand een vitaminerijke verrassing te bezorgen. Naast de klassieke rieten fruitkorf met seizoensfruit bieden we ook design fruitmanden aan die sierlijk gevuld zijn met exotisch fruit en een fles champagne, pralines en andere chocolade delicatessen.

Personaliseer uw fruitmand door op het kaartje dat bij uw geschenk wordt toegevoegd uw dichterlijke kunsten de vrije loop te laten gaan.

Gift.be heerlijk fruit

Fruit op het werk

Het is wetenschappelijk bewezen dat twee stuks fruit per dag eten gezond is, en dat personeel dat gezond eet minder afwezig is. Uw werknemers zullen het bovendien enorm op prijs stellen dat ze een heerlijk vers stuk fruit kunnen kiezen als lekker tussendoortje. Bij Gift.be kan u terecht voor tal van verschillende fruit op het werk abonnementen waarbij u kan kiezen of u wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een fruitmand wenst te ontvangen op kantoor.

Interessant om weten; fruit op het werk is 100% fiscaal aftrekbaar, en is voor uw personeelsleden een vrijgesteld sociaal voordeel. Een fruitmand is voor uw bedrijf en uw personeel dus een aangename, gezonde en fiscaalvriendelijke incentive.

Gift.be heerlijk fruit

Veel beterschap!

Een fruitmand vol gezond lekkers is het geschenk bij uitstek om een zieke een oppepper te geven en veel beterschap te wensen. Een fruitmand bij ziekte is vaak het meest gepaste cadeau dat u kan uitkiezen, en het geeft u de kans om er ook de familie van de zieke een plezier mee te doen.

Wat dacht u trouwens van een fruitmand als geboortegeschenk? De kersverse mama, papa en familie van het nieuwe kleintje zullen alvast blij zijn met een fruitgeschenk!

U kan uw geschenk eenvoudig online bestellen, en wij zullen uw fruitmand in het ziekenhuis bezorgen met uw wenskaart met beterschapwensen erbij gevoegd.

Gift.be heerlijk fruit

Fruit als relatiegeschenk

Heeft u al eens aan een fruitmand als relatiegeschenk gedacht? Ook uw klanten en andere zakelijke relaties zullen fruit als geschenk ten zeerste appreciëren, vooral als u er een extraatje zoals een geschenkdoos met pralines of een fles champagne aan toevoegt.

Onze fruitmanden voor bedrijven kunnen tevens op maat gemaakt worden, zo kan u zelf bepalen wat er zoal in uw fruitmand zit en hoe deze verpakt en bezorgd wordt. Contacteer ons voor een offerte op maat voor fruitmanden als relatiegeschenk.