Shop online
Heerlijk fruit
  • Gratis Levering Vanaf €50
  • Gratis Geschenkverpakking
  • Veilige Betaling
  • Populaire Merken
Fruit online bestellen

Het geschenk bij uitstek: de fruitmand!

Sinds jaar en dag nemen we bij een ziekenbezoek een trosje druiven mee. Iedereen pept nu eenmaal op van een fleurige en gezonde hap. Voor zij die het groter zien, zijn er onze rijkelijke, dagverse fruitmanden. Bestel in een handomdraai een fruitmand online en laat jouw fruitgeschenk leveren bij de zieke thuis of in het ziekenhuis. Op Gift.be kan je uiteenlopende fruitige seizoensgebonden cadeaumanden bestellen die in een mum van tijd tot in het uiterste hoekje van België worden geleverd. Of je nu een zieke collega veel beterschap wilt wensen, een vriend wil feliciteren met zijn verjaardag of jouw ouders wilt verrassen op hun huwelijksverjaardag, iedereen wordt instant gelukkig van een kleurrijke mand vol kwalitatief vers fruit. Fruitilicous!

Spel van fruit en chocolade

Fruit met Belgische chocolade of Franse champagne

Mag het voor jou iets meer zijn dan een fruitige cadeaumand? Dan hebben wij voor jou een match made in heaven: vers fruit met heerlijke Belgische pralines of met een luxueuze fles champagne.

Combineer gezond, vers fruit met heerlijke Belgische pralines van topmerken zoals Godiva, Corné Port-Royal, Neuhaus en Barú. Chocolade maakt gelukkig en fruit zorgt voor jouw dagelijkse portie vitamines. Evenwicht is de sleutel!

Mag het voor jou dat tikkeltje meer zijn? Maak vrienden of familie blij met een fleurige fruitmand gecombineerd met een fles bubbels. Onze luxueuze champagnemerken, zoals Veuve Clicquot, Lenoble en Dom Pérignon tillen jouw fruitgeschenk een niveau hoger. Bovendien versterkt de zuurgraad van de champagne de smaak van het fruit. Het ideale relatiegeschenk of must-have voor een romantische, zorgeloze picknick.

Fruit relatiegeschenken

Laat een luxueuze fruitmand leveren bij zakenrelaties en op kantoor

Een mand vol vers seizoensgebonden fruit schenken aan jouw zakenrelaties is een originele manier om een blijk van waardering te tonen. Met onze fruitmanden kan je alle kanten op. Een gezond, fruitig eindejaarsgeschenk met Belgische chocolade of Franse champagne, een extraatje om mee te nemen op ziekenbezoek bij een werknemer of een trendy draagtas boordevol fruit om een partner te feliciteren met een mooie prestatie? Scoren doe je sowieso!

Laat op regelmatige basis een dosis vitamines op kantoor leveren. Met onze flexibele abonnementen kan u wekelijks of maandelijks een fruitmand laten bezorgen op kantoor. Help jouw werknemers een gezonde levensstijl aan te houden op de werkvloer en creëer een positieve werksfeer die bijdraagt aan de productiviteit. Een gezonde geest in een gezond lichaam! Bestel op onze online gift shop een fruitmand en voeg een persoonlijke gift message toe. Investeer op een slimme manier in de gezondheid van jouw werknemers