NLFR
Shop online

Fruitmand abonnement, 5 kg, wekelijkse levering

€ 24.00
€ 24.00
Add-ons
  Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Het fruitabonnement Small bevat 5 kg fruit, wat ongeveer overeenkomt met 25 porties fruit, samengesteld met minimaal 7 verschillende soorten seizoensfruit.

In de fruitmanden van Gift.be vindt u uitsluitend fruit van topkwaliteit, dat dagelijks door onze Fruitsommelier Fernand – met 50 jaar ervaring en expertise – geselecteerd wordt op de veiling. Enkel fruit van de Klasse Extra komt voor ons in aanmerking. Dat is het meest superieure fruit, met de perfecte maat en vorm en vrij van beschadigingen.

U hebt de keuze tussen wekelijkse en tweewekelijkse leveringen bij u op kantoor of thuis, eender waar in België. U kunt een fruitabonnement uiteraard ook cadeau doen aan vrienden en familie. Hoe meer fruitleveringen u bestelt, hoe meer korting u geniet. Die korting wordt automatisch verrekend als u uw bestelling plaatst.

Vermeld als opmerking welke dag u uw fruitmand wenst te ontvangen en wij zorgen ervoor dat deze telkens op de juiste dag wordt afgeleverd. Let wel: om de kwaliteit van het fruit te garanderen kunnen wij niet op maandag leveren. Onze Fruitsommelier koopt elke ochtend vers fruit aan op de veiling, dus ook u krijgt gegarandeerd dagverse vruchten.

Bij de eerste levering wordt het seizoensfruit gepresenteerd in een mooie mand. Bij de volgende leveringen bezorgt Gift.be u het fruit in een karton dat perfect in uw mand past.
  • 5Seizoensfruit Selectie

SKU : GIBE000186