Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen
Fruitmanden bestellen

Wil je een origineel en gezond cadeau geven? Kies dan voor een fruitmand! Je bestelt ze online, in verschillende manden, schalen of dozen, op gift.be.

Welke soorten fruit zitten er in de fruitmanden van gift.be?
Afhankelijk van welk pakket je kiest, zit er klassiek fruit, exotisch fruit, gedroogde vruchten of gezonde fruitsnacks in.

Waarom fruitmanden bestellen bij gift.be?
Samen met onze leveranciers selecteren we enkel het beste seizoensfruit. Vers geplukt en van Europese bodem. De fruitmanden van gift.be zijn rijkelijk gevuld met verschillende soorten vruchten van de beste kwaliteit. Sappig, verfijnd en boordevol smaak.

In het assortiment van gift.be vind je zowel klassiek als tropisch fruit, gedroogde vruchten en fruitsnacks, in een bamboe schaal, lederen mand of stijlvolle doos. Met of zonder fles champagne of doosje pralines. We stellen elk fruitpakket zelf samen in ons atelier in West-Vlaanderen en verpakken het zorgvuldig. Zo komt het fruit vers en in perfecte staat aan bij de gelukkige ontvanger.

Ziet de afgeleverde fruitmand er hetzelfde uit als de afbeelding op de productpagina?
We doen onze uiterste best om de fruitmanden samen te stellen zoals op de afbeeldingen op onze website. Afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid van de fruitsoorten sselecteren we de vruchten op basis van kwaliteit. We zorgen ervoor dat de inhoud van het geschenk minstens dezelfde waarde heeft als het voorbeeld op onze website.

Voor welke gelegenheden is een fruitmand als cadeau geschikt?
- Voor verjaardagen: als alternatief voor gesuikerde lekkernijen - Om iemand beterschap te wensen: boordevol vitamines om bij te dragen aan een spoedig herstel - Als bedanking: een gezonde manier om je waardering te uiten - Voor jubilea: van bedrijven, huwelijksjubilea of andere mijlpalen

Als je niet zeker weet welke fruitmand je het beste kiest, neem dan contact op met ons OOOOH-team.
Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.