Fruitmand online bestellen en bezorgen in België
Shop online
  • Gratis levering in België vanaf € 150 (Ma - Vrij)
Sorteren op: Aanbevolen
Fruitmanden en andere fruitgeschenken bezorgen

Fruitig geschenk voor jouw oogappel

Investeren in jouw gezondheid en die van de jouw omgeving is belangrijk maar af en toe een keertje zondigen moet zeker ook kunnen. En hoe kan dat beter dan met heerlijke pralines of sprankelende champagne? Maak vrienden of familie gelukkig met een fleurige fruitmand gecombineerd met echte Belgische pralines van topmerken zoals Godiva, Corné Port-Royal, Neuhaus of Barú. Wist je dat onze hersenen tijdens het eten van chocolade automatisch endorfine aanmaken? Een instant gelukzalig gevoel!

Laat u liever een heerlijke fles sprankelende champagne in combinatie met een van onze fruitmanden bezorgen bij een vriend, familielid of zakelijke relatie? Onze luxueuze champagnemerken zoals Veuve Clicquot, Lenoble en Dom Pérignon voegen een extraatje toe aan jouw fruitgeschenk. Dubbel genieten!

Fruit at The Office

Verras uw werknemers met een dagelijkse portie vitamines! Onze

Fruit at The Office formules zijn de ideale manier om vers fruit op kantoor te hebben, en dit met hetzelfde bestelgemak als de fruitmandjes die we in onze online geschenkenwinkel aanbieden. Dankzij onze Fruit at Work formule hebben jouw werknemers altijd vers, kwalitatief fruit binnen handbereik. Jij bepaalt zelf hoe vaak wij jouw werknemers van hun nodige portie vitamines voorzien. Help jouw werknemers een gezonde levensstijl aan te houden op de werkvloer en creëer een positieve werksfeer die bijdraagt aan de productiviteit. Een gezonde geest in een gezond lichaam!