Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online

Garnachas De España Gift Box

 49.75
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien € 8.50
Klik hier om de leverdatum te zien € 17.00

SKU: GFE2000742

De wijncollectie "Proyecto Garnacha De España" is een eerbetoon aan een variëteit die in het verleden is vergeten vanwege de gecompliceerde wijnbouw en de moeilijke productie ervan, en die grotendeels uit de vergetelheid is geraakt dankzij de huidige voorkeuren van de consument. Ontdek wat deze wijnen zo bijzonder maakt...

La Garnacha Olvidada de Aragón is een wijn die is geproduceerd met druiven van de oude Garnacha-wijngaarden, wat zich weerspiegelt in zijn aangename, rijpe tannines. De wijn demonstreert de uitstekende resultaten die een variëteit zoals Garnacha kan bieden, vooral als het van oude wijnstokken komt.

Een wijn die verrassend is vanwege zijn rondheid en jeugd. Na 5 maanden rijping in nieuwe Franse eikenhouten vaten, drukt deze Garnacha Salvaje del Moncayo alle kwaliteiten uit van de Garnacha-druif in dit gedeelte van de Ebro-vallei. Een fruitige, frisse en zoete tannine-wijn die in staat is om de liefhebbers van dit ras tevreden te stellen.

De Garnache Perdida del Pirineo is een wijn geproduceerd met druiven van zeer laagproductieve wijngaarden op 800 meter boven zeeniveau en vrijwel zonder enige tussenkomst of behandeling gekweekt. Het resultaat is een evenwichtige, frisse wijn met aangename tannines, de maximale expressie van de meest Atlantische Garnacha uit Aragón.
  • 1Garnachas De Espana Geschenkdoos

SKU : GFE2000742

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.