Shop online

Garzini 'Magic' Bruine Portefeuille & Oolaboo Soap

€ 79.00
€ 89.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Hem verrassen met een origineel geschenk? Met de stijlvolle “Magic” portefeuille van Garzini en de luxueuze verzorgingsproducten voor heren van Oolaboo kan je gewoon niet anders dan scoren! Het ideale geschenk voor elke verjaardag, Vaderdag en om elke belangrijke mijlpaal te vieren.

De lederen, met de hand gemaakte portefeuille straalt dankzij de minimalistische details pure klasse uit. Met deze luxueuze portefeuille bergt hij in één beweging al zijn kaarten en contant geld op en hoeft hij niet meer overal een veel te zware portefeuille mee te zeulen. Elke portefeuille is ook uitgerust met een RFID shield die je beschermt tegen digitale diefstal.

De Oolaboo zeep met Matcha thee en amandelen geeft gelijkmatig een zacht parfum vrij en is geschikt voor elk huidtype. De zeep heeft een kalmerende werking en is rijk aan antioxidanten voor een zijdezachte en soepele huid. De zeep wordt in Nederland vervaardigd met enkel natuurlijke ingrediënten. Bij de zeep hoort een stijlvol, zwart handdoekje van Oolaboo.

Het geheel wordt mooi gepresenteerd op een zwart, houten dienblad. Leuk als organizer aan de inkom voor zijn portefeuille en sleutels of voor verzorgingsproducten op te presenteren in het gastentoilet.
  • 1Garzini Essenziale 'Magic' Portefeuille Java Bruin
  • 1Oolaboo Mini Ceremony Black Towel
  • 1Oolaboo Matcha Tea & Sweet Almond Soap, 150 g
  • 1Serving Tray Black

SKU : GFE2000486

Vervolledig jouw geschenk

Oolaboo Super Foodies Discovery Kit
Oolaboo Super Foodies Discovery Kit
€ 14.95
Mylène More Men Gift Bag
Mylène More Men Gift Bag
€ 32.20
Men's Society Damn Handsome Beard Kit
Men's Society Damn Handsome Beard Kit
€ 32.50
Oolaboo De Parfum Scented Candle 02, 300 ml
Oolaboo De Parfum Scented Candle 02, 300 ml
€ 42.95