Shop online

Garzini 'Magic' Portefeuille Bruin & Glenfarclas 105 Whisky

€ 110.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Een geschenk voor elke hipster, grote whisky lover of levensgenieter: de krachtige, volle Glenfarclas 105 Highland Single Malt Scotch Whisky met de hippe Garzini ‘Magic’ portefeuille is een buitengewoon stijlvolle geschenkset voor Vaderdag, zijn verjaardag, jullie huwelijksverjaardag of elke grote gelegenheid om hem te verrassen.

Glenfarclas 105 Highland Single Malt Scotch Whisky is er één met echte power: droog en assertief met een rijk kruidenaroma en een rokerige afdronk die smaakt naar meer. Een plezier voor elke whiskykenner om langzaam te degusteren.

De lederen, met de hand gemaakte portefeuille straalt dankzij de minimalistische details pure klasse uit. Met deze luxueuze portefeuille bergt hij in één beweging al zijn kaarten en contant geld op en hoeft hij niet meer overal een veel te zware portefeuille mee te zeulen. Elke portefeuille is ook uitgerust met een RFID shield die je beschermt tegen digitale diefstal.
  • 1Garzini Essenziale 'Magic' Portefeuille Java Bruin
  • 1Filliers Glenfarclas 105 Highland Single Malt Scotch Whisky, 70 cl
  • 1Zwarte Draagtas
Wat zit erin?

Filliers Glenfarclas 105 Highland Single Malt Scotch Whisky, 70 cl

Whisky met diepgouden kleur. Complexe aroma's van appel, peer en eikenhout. Hints van toffee, melkchocolade, zoete sherry en niet al te scherpe tonen van rook. Droge smaak met tonen van sherry, fruit en eikenhout. Stevig karakter met een romige textuur van zoete mout, fruit, melkchocolade, eikenhout, turf en rook samen met hints van toffee en kaneel. Lange, zacht afdronk van turf die geperfectioneerd wordt door tonen van eikenhout en rook. De klassieke Glenfarclas 105 Cask is een sterke whisky met zijn 60% alcoholpercentage maar toch zoet en rijk van smaak en zachter op de keel dan je in eerste instantie zou verwachten.
Inhoud: 70cl
Alcoholpercentage: 60%
Land: Schotland

Info verbergen

SKU : GFE2000480