Shop online

Garzini Magic Portefeuille Bruin & Rode Wijn

 67.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Tijdelijk niet beschikbaar
Terug
Vragen?
Verras hem met deze prachtige Garzini Magic Portefeuille aangevuld met een exclusieve Bordeaux rode Wijn. Een fantastisch geschenk voor mannen die genieten van de fijnere dingen in het leven.

De Garzini magic portefeuille is handgemaakt uit leer met een minimale afwerking om de schoonheid van het leer te laten zien. De portefeuille is ook uitgerust met een RFID shield die je beschermt tegen digitale diefstal.

Château Saint Jean de Lavaud is een Merlotwijn uit de Lalande de Pomerol-streek in Bordeaux met aroma's van zwart fruit, houtachtige geur en een fijne bloemafwerking. De wijn heeft een rijke paarse kleur en een fluwelen smaak in de mond. De druiven worden geoogst en gevinifieerd op het Kasteel " Château Vieux Maillet" de Pomerol. De productie van deze wijn is uniek en exclusief.

Het glas is niet inbegrepen.
  • 1Garzini Essenziale 'Magic' Portefeuille Java Bruin
  • 1Château St Jean de Lavaud Lalande de Pomerol 2012, 75 cl
  • 1Fles Gift Box Antraciet
Wat zit erin?

Château St Jean de Lavaud Lalande de Pomerol 2012, 75 cl

Château St. Jean de lavaud Lalande de Pomerol is een zachte wijn met houtachtig aroma van donkere vruchten en een vleugje bloemen. Purper gekleurd, is deze wijn van een middelmatige complexiteit die een fluwelig gevoel geeft in de mond. Deze wijn, Château St. Jean de Lavaud Lalande, gerijpt in houten vaten vervaardigd uit 30% nieuwe Franse eik en 70% gerecycleerde Franse eik, is een unieke wijn uit de regio van Bordeaux.
Land: Frankrijk
Regio: Lalande de Pomerol
Druivensoort: 90% Merlot, 10% Cabernet Franc
Wijnjaar: 2012

Info verbergen

SKU : GFE2000491