Shop online

Garzini 'Magic' Portefeuille Zwart & Champagne

 77.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Het perfecte geschenk voor mannen met smaak. De stijlvolle ‘Magic’ portefeuille van Garzini wordt gecombineerd met een demi fles (37.5cl) champagne voor de ultieme luxe. Verras hem met dit luxueuze geschenk voor zijn verjaardag, een promotie, Vaderdag, …

Deze fruitige, goed gestructureerde Lenoble Brut Intense Champagne is uitermate welkom bij de feestelijke en plezierige momenten met familie en vrienden. Een wijn om te delen bij een romantisch etentje voor twee, of bij een feestelijke maaltijd.

De lederen, met de hand gemaakte portefeuille straalt dankzij de minimalistische details pure klasse uit. Met deze luxueuze portefeuille bergt hij in één beweging al zijn kaarten en contant geld op en hoeft hij niet meer overal een veel te zware portefeuille mee te zeulen. Elke portefeuille is ook uitgerust met een RFID shield die je beschermt tegen digitale diefstal.
  • 1Garzini Essenziale 'Magic' Portefeuille Zwart met Muntvak
  • 1Champagne Lenoble Brut, 37.5 cl
  • 1Fles Gift Box Antraciet
Wat zit erin?

Champagne Lenoble Brut, 37.5 cl

De Brut Cuvée Intense van Lenoble is een van de meest trefzekere waarden op de huidige champagnemarkt. Een buitengewone wijn, met een boeket van toastaroma’s en gist,
als ook een oprecht, genereus en stevig karakter. Deze complexe en verfrissende wijn ademt aroma’s van verse peer, gistsporen en bloemen. Score: 90/100 punten!

Land: Frankrijk
Streek: Damery, Champagne
Druivensoort:
40 % Chardonnays van Chouilly, Grand Cru from the Côte des Blancs
30 % Pinots Noirs van Bisseuil, Premier Cru from the Marne Valley
30 % Pinots Meuniers van Damery

Info verbergen

SKU : GFE2000501