Shop online

Garzini 'Magic' Portefeuille Zwart & Filliers Dry Gin

 85.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Dit prachtige geschenk is er één uit de duizend om je echtgenoot, vader, vriend, broer of elke man met stijl te verrassen. Een fles Filliers Dry Gin wordt gecombineerd met de Garzini ‘Magic’ portefeuille en is een stijlvol geschenk waar je elke man mee blij maakt.

Filliers Dry Gin 28 is een artisanaal gedistilleerde premium gin met een infusie van 28 botanicals die zorgvuldig door Filliers’ meester-distilleerder geselecteerd worden. De distillatie gebeurt in kleine hoeveelheden in traditionele, koperen vaten die zorgt voor Filliers’ ongeëvenaarde smaak. G&T kenners houden van Filliers Gin omwille van z’n topkwaliteit. Voor durvers om puur te drinken.

De lederen, met de hand gemaakte portefeuille straalt dankzij de minimalistische details pure klasse uit. Met deze luxueuze portefeuille bergt hij in één beweging al zijn kaarten en contant geld op en hoeft hij niet meer overal een veel te zware portefeuille mee te zeulen. Elke portefeuille is ook uitgerust met een RFID shield die je beschermt tegen digitale diefstal.
  • 1Garzini Essenziale 'Magic' Portefeuille Zwart met Muntvak
  • 1Filliers Dry Gin 28 Classic, 50 cl
  • 3Verse limoenen
  • 1Fles Gift Box Antraciet

SKU : GFE2000483