Shop online

Garzini 'Magic' Portefeuille Zwart, Gin Tonic & Botanicals

 120.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Eindelijk heb je het perfecte geschenk voor hem gevonden! Elke man kan zich geen beter geschenk wensen dan deze luxueuze set van de ‘Magic’ portefeuille van Garzini, gecombineerd met Spaanse Siderit Gin, Qyuzu Premium Tonic en Food Travellers G&T Botanicals. Een topidee om hem te verrassen voor Vaderdag, zijn verjaardag, een belangrijke promotie of elke andere mijlpaal in zijn leven.

Siderit London Dry Gin wordt zeer kleinschalig geproduceerd (25 liter per productie) en wordt gedistilleerd in een volledig glazen distillatiekolom. Aan het destillaat worden 12 kruiden en specerijen toegevoegd: sideritis hyssopifolia (waaraan de gin z’n naam ontleent), jeneverbes, koriander, kardemom, ‘rock’ thee, engelwortel, kaneel, sinaasappelschil, hibiscus, roze peper, amandel en iriswortel. Deze veelzijdige gin is aangenaam drinken in combinatie met een bruisend glas tonic als de perfecte G&T.

De lederen, met de hand gemaakte portefeuille straalt dankzij de minimalistische details pure klasse uit. Met deze luxueuze portefeuille bergt hij in één beweging al zijn kaarten en contant geld op en hoeft hij niet meer overal een veel te zware portefeuille mee te zeulen. Elke portefeuille is ook uitgerust met een RFID shield die je beschermt tegen digitale diefstal.
  • 1Garzini Essenziale 'Magic' Portefeuille Zwart met Muntvak
  • 1Siderit Gin, 50 cl
  • 2Fever-Tree : Tonic Mediterranean, 20 cl
  • 1Food Travellers Gin & Tonic Botanicals - Gentleman's Cut
  • 1Luxueuze Witte Doos

SKU : GFE2000476