Shop online

Garzini Magic Portefeuille Zwart, Rode Wijn & Chocolade

 85.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Tijdelijk niet beschikbaar
Terug
Vragen?
Het nieuwste geschenkidee voor mannen is een uniek trio met de Garzin Magic Portefeuille, rode Bordeaux wijn en heerlijke met wijn gevulde chocolade. Een fantastisch geschenk voor mannen die genieten van de fijnere dingen in het leven.

De Garzini magic portefeuille is handgemaakt uit leer met een minimale afwerking om de schoonheid van het leer te laten zien. De portefeuille is ook uitgerust met een RFID shield die je beschermt tegen digitale diefstal.

Château Saint Jean de Lavaud is een Merlotwijn uit de Lalande de Pomerol-streek in Bordeaux met aroma's van zwart fruit, houtachtige geur en een fijne bloemafwerking. De wijn heeft een rijke paarse kleur en een fluwelen smaak in de mond. De druiven worden geoogst en gevinifieerd op het Kasteel " Château Vieux Maillet" de Pomerol. De productie van deze wijn is uniek en exclusief.

De met wijn gevulde chocolade van Carré Chocolateries zijn niet te missen. Belgische chocoladepralines gevuld met vloeibare wijn in een authentiek recept. Chocolade gemaakt van porto witte wijn, champagen, kir, rode wijn en picon samen in een kratstijl geschenkdoos.

Het glas is niet inbegrepen.
  • 1Garzini Essenziale 'Magic' Portefeuille Zwart met Muntvak
  • 1Château St Jean de Lavaud Lalande de Pomerol 2012, 75 cl
  • 1Fles Gift Box Antraciet
  • 1Château Carré Wine Filled Chocolates, 200 g
Wat zit erin?

Château St Jean de Lavaud Lalande de Pomerol 2012, 75 cl

Château St. Jean de lavaud Lalande de Pomerol is een zachte wijn met houtachtig aroma van donkere vruchten en een vleugje bloemen. Purper gekleurd, is deze wijn van een middelmatige complexiteit die een fluwelig gevoel geeft in de mond. Deze wijn, Château St. Jean de Lavaud Lalande, gerijpt in houten vaten vervaardigd uit 30% nieuwe Franse eik en 70% gerecycleerde Franse eik, is een unieke wijn uit de regio van Bordeaux.
Land: Frankrijk
Regio: Lalande de Pomerol
Druivensoort: 90% Merlot, 10% Cabernet Franc
Wijnjaar: 2012

Info verbergen

SKU : GFE2000494