Shop online

Garzini Zwarte 'Magic' Portefeuille & Oolaboo Soap

€ 79.00
€ 89.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Uit voorraad!
Terug
Vragen?
Hem verrassen met een origineel geschenk? Met de stijlvolle “Magic” portefeuille van Garzini en de luxueuze verzorgingsproducten voor heren van Oolaboo kan je gewoon niet anders dan scoren! Het ideale geschenk voor elke verjaardag, Vaderdag en om elke belangrijke mijlpaal te vieren.

De lederen, met de hand gemaakte portefeuille straalt dankzij de minimalistische details pure klasse uit. Met deze luxueuze portefeuille bergt hij in één beweging al zijn kaarten en contant geld op en hoeft hij niet meer overal een veel te zware portefeuille mee te zeulen. Elke portefeuille is ook uitgerust met een RFID shield die je beschermt tegen digitale diefstal.

De Oolaboo zeep met Matcha thee en amandelen geeft gelijkmatig een zacht parfum vrij en is geschikt voor elk huidtype. De zeep heeft een kalmerende werking en is rijk aan antioxidanten voor een zijdezachte en soepele huid. De zeep wordt in Nederland vervaardigd met enkel natuurlijke ingrediënten. Bij de zeep hoort een stijlvol, zwart handdoekje van Oolaboo.

Het geheel wordt mooi gepresenteerd op een zwart, houten dienblad. Leuk als organizer aan de inkom voor zijn portefeuille en sleutels of voor verzorgingsproducten op te presenteren in het gastentoilet.
  • 1Garzini Essenziale 'Magic' Portefeuille Zwart met Muntvak
  • 1Oolaboo Mini Ceremony Black Towel
  • 1Oolaboo : Eco Shampoo Bar
  • 1Serving Tray Black

SKU : GFE2000485

Vervolledig jouw geschenk

Love Gift Card
Love Gift Card
€ 3.00
Oolaboo De Parfum Scented Candle 02, 300 ml
Oolaboo De Parfum Scented Candle 02, 300 ml
€ 42.95
Oolaboo De Parfum Aroma Diffuser & Sticks, 150 ml
Oolaboo De Parfum Aroma Diffuser & Sticks, 150 ml
€ 59.95
Oolaboo Mini Ceremony Black Towel
Oolaboo Mini Ceremony Black Towel
€ 18.15
Uit voorraad