Geboortegeschenken en bloemen aan huis of in de kraamkliniek laten leveren
Shop online
  • Gratis levering in België vanaf € 150 (Ma - Vrij)
Sorteren op: Aanbevolen
Geboortegeschenken

Geboortegeschenk online bestellen

Feliciteer de kersverse ouders met de nieuwe zoon of dochter met één van onze prachtige boeketten of een geschenkmand die ze kunnen delen met de ganse familie. Onder onze cadeaus vindt u onder meer Veuve Clicquot champagne en champagnes van andere bekende champagnehuizen, alsook vers fruit en fijne snacks.

Geboortegeschenken

Bloemen voor de trotse mama

De trotste mama zal nog meer stralen met een mooie ruiker verse bloemen op de kamer of in de woonkamer bij haar thuis. Onze geboorte boeketten zijn er in twee leuke versies; "It’s a Boy" and "It’s a Girl".

Geboortegeschenken

Een schattige teddybeer voor de baby

Bezorg de kleine kapoen een schattige knuffelvriend, kies voor één van onze geboortecadeaus met een teddybeer en een portie vers fruit voor mama en papa. Zo hebben zowel de ouders als het kleintje een leuk geschenk dat hen beiden zal plezieren.

Geboortegeschenken

Geschenk voor meter en peter

Ook meter en peter zijn ongetwijfeld apetrots op het nieuwe pete- of metekindje! Ook zij zullen een geschenkmand met champagne en allerlei fijne hapjes waarderen. U kan nog meer geschenkmandjes en champagne geschenken ontdekken in onze online winkel.