Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen
Paasgeschenk versturen in België

Paasgeschenk versturen in België

Pasen komt eraan, een leuke gelegenheid voor jong en oud om onder de lentezon op zoek te gaan naar de paaseieren en andere cadeautjes die de paashaas heeft verstopt. De paasklokken zijn bij Gift.be al langsgeweest, met name die van de chocolatiers Godiva, Corné Port-Royal en Neuhaus. Hun chocolade paaseieren en andere kleurrijke creaties kan je in een mooi paasgeschenk laten bezorgen bij familie, vrienden, kennissen en personeel in België. We zorgen ervoor dat uw verrassing tijdig wordt geleverd bij de ontvanger aan huis.

Paasgeschenk versturen in België

Paasboeket bezorgen

Met Pasen komt ook de lente volop op gang, de perfecte periode van het jaar om het huis op te fleuren met een veelkleurige ruiker bloemen. Onze bloemisten hebben met de mooiste seizoensbloemen enkele prachtige boeketten en bloemstukken gecreëerd die perfect kunnen gecombineerd worden met een bijhorend geschenk met paaseitjes of een andere verrassing.

Paasgeschenk versturen in België

Online chocolade paaseieren en paaspakketten bestellen

Gift.be biedt u een ruim scala aan chocolade paaseieren die u online kan bestellen om ze bij u of de ontvanger thuis te laten bezorgen. Naast de traditionele eitjes zijn er ook chocolade paashaas figuurtjes, pralines geïnspireerd door Pasen en andere zoetigheden in stijlvolle geschenkjes. Uw zakelijke relaties kan u tijdens deze periode van het jaar plezieren met één van onze paaspakketten gevuld met paaseitjes en delicatessen waaronder wijn, champagne en andere heerlijkheden.

Paasgeschenk versturen in België

Paasgeschenken voor uw personeel

Naast onze paaspakketten die u kan versturen naar uw zakelijke relaties in België als relatiegeschenk, zijn er ook onze paasgeschenken voor uw personeel. In ons gamma zitten verschillende chocolade paashaasjes, paaseitjes en andere verrukkelijke Belgische chocolaatjes. U kan uw personeelsgeschenken laten personaliseren met een lint en naamkaartje in uw huisstijl. Onze geschenkenspecialisten assisteren u graag bij het samenstellen en personaliseren van uw paasgeschenken voor uw personeel. Contacteer ons voor een offerte op maat of bijkomende informatie.

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.