Bevat 28 pralines, 2 elk van:
Galerie Dark:
1857: Jean Neuhaus opent zijn eerste boetiek in de Koninginnegalerij, Brussel.Jean Dark:
1912: Jean Neuhaus Jr. creëert 's werelds eerst gevulde chocolaatje: de praline.Louise Milk:
1915: Jean's echtgenote Louise ontwerpt de ballotin, een elegant geschenkdoosje.Suzanne Dark:
1942: Suzanne de Gavre-Neuhaus is een bekende mezzo-soprano.Caprice Dark:
1958: Caprice is de ster van de Wereldexpo in Brussel.Tentation Milk:
1958: Brigitte Bardot inspireert de sensuele Tentation.Albert Dark:
1959: Prince Albert II huwt met Donna Paula Ruffo Di Calabria.Cornet Doré:
1970: Cornet Doré is een ode aan de Italiaanse afkomst van Neuhaus.Manon Noir:
1990: De manon collectie verwijst naar Suzanne's uitmuntende operavertolking.Manon Choco Vanille:
1990: De manon collectie verwijst naar Suzanne's uitmuntende operavertolking.Manon Lait:
1990: De manon collectie verwijst naar Suzanne's uitmuntende operavertolking.Plaisir Milk:
2010: Plaisir is een heerlijk eerbetoon aan de Wereldexpo in Shanghai.Divine Milk:
2012: Divine, een goddelijke wijze om de 100ste verjaardag van de praline te vieren.Cornet Crunchy Noisettes:
2014: Cornet Crunchy is de ster van het internationale Salon du Chocolat in Brussel.The Neuhaus History Collection
Ingrediënten: Suiker, cacaomassa, geroosterde hazelnoten, cacaoboter, boter (bevat melk), glucosesiroop, room (bevat melk), kokosnootolie, stabilisator (koolzaadglycerol), karamel, stabilisator (tarwesorbitol), volle melk, geroosterde amandelen, emulgator (sojalecithine), aroma's, pecannoten, kandijstroop, zonnebloemolie, palmpitolie, frambozenmoes, gevriesdroogde frambozen, magere cacaopoeder, fructose-glucosesiroop, dextrose, koffie, karamel (gekaramelliseerde suiker), maïsolie, koolzaadolie, zout, appelmoes, tarwebloem, magere melkpoeder, verdikkingsmiddel: guargom, xanthaangom, vanille, vlierbes, enzymen (invertase-, gerstebloem (tarwe), geïnverteerde suiker, zuurteregelaar (appelzuur), tarwezetmeel, rijsmiddel (bakpoeder), water, zuur (citroenzuur), kruiden, emulgator (zonnebloemlecithine), kleurstoffen (curcumine, karmijn, titaandioxide).
Donkere chocolade bevat: min. 52% cacao. Melkchocolade bevat: min. 30% cacao, min. 21,3% melkpoeder. Witte chocolade bevat: min. 25% cacao, min. 22,7% melkpoeder.
Allergeneninformatie: Bevat of kan sporen van schaalvruchten en sesam bevatten.
Voedingswaardevermelding per 100 g: Energie 2200 kJ / 526 kcal – totale vetten 33,5 g – verzadigde vetzuren 17,5 g – koolhydraten 49 g – suikers 45,9 g – eiwitten 5,5 g – zout 0,11 g