NLFR
Shop online

Usseglio Côtes du Rhône Claux Witte Wijn & Snacks

 40.00
Add-ons
  Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Ontspan met een verse fles Franse witte wijn en gastronomische snacks. Usseglio les Claux witte wijn is een droge witte wijn uit de Rhônevallei. De wijn is een blend van Roussanne-Grenache-Clairette met in de neus toetsen van abrikoos, banaan en citrusvruchten. De fruitige aroma's komen in de mond samen en strelen de tong. We hebben deze witte wijn gekoppeld met onze favoriete gastronomische snakcs: Domaine du Bois Gentil Rode Tapenade gemaakt met olijven uit de Provence, Elsa’s Story krokant gebakken crackers en onze mengeling noten van het huis. Stuur deze wijnbox om uw appreciatie uit te drukken, iemand geluk te wensen, als kerstgeschenk of voor eender welke bedrijfsgeschenkgelegenheid.

Het glas en de kommetjes zijn niet inbegrepen
  • 1Usseglio Côtes du Rhone Claux Witte Wijn 2015, 75 cl
  • 1Domaine du Bois Gentil Tapenade Noir, 120 g
  • 1Noten Mix Vierkant Doosje
  • 1Elsa's Story Crisp Baked Crackers Black Pepper, 125 g
  • 1Luxueuze Witte Doos
Wat zit erin?

Usseglio Côtes du Rhone Claux Witte Wijn 2015, 75 cl

De Usseglio Côtes du Rhône witte wijn is een heerlijke, fruitige blend van Grenache Blanc, Clairette en Roussane. Deze wijn wordt geproduceerd met behulp van biodynamische technieken en reeds drie generaties lang met de hand geoogst op het familiedomein in de Côtes du Rhône-regio van Frankrijk.
Land: Frankrijk
Regio: Côtes du Rhône
Druivensoort: 40% Grenache Blanc, 30 % Clairette, 30% Roussanne.
Wijnjaar: 2015

Domaine du Bois Gentil Tapenade Noir, 120 g

Domaine du Bois Gentil gebruikt enkel de beste olijven uit de Provence, Frankrijk, om heerlijke specialiteiten te maken. De Tapenade Verte wordt gemaakt van groene olijven, kappertjes, ansjovis en kruiden.
Ingrediënten: Zwarte olijven (78%), kappers, olijfolie, tijm uit de Provence, zout.

Elsa's Story Crisp Baked Crackers Black Pepper, 125 g

Ingrediënten: Tarwemeel, water, plantaardige olie (bevat een of meer van de volgende geraffineerde en vloeibare plantaardige oliën: soja, palm, koolzaad, zonnebloem en palmzaad), water, zout, citroenzuur, emulgatoren: mono- en diglycerides €471, maïszetmeel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper (0,38%).
Allergeneninformatie: Bevat tarwegluten, soja.

Info verbergen

SKU : GOCC002363