Shop online

Garzini 'Magic' Portefeuille Bruin & Veuve Clicquot

€ 74.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Het perfecte geschenk voor mannen met smaak. De stijlvolle ‘Magic’ portefeuille van Garzini wordt gecombineerd met een demi fles (37.5cl) champagne voor de ultieme luxe.

Verras hem met dit luxueuze geschenk voor zijn verjaardag, een promotie, Vaderdag, …
Veuve Clicquot Yellow Label is een perfect voorbeeld van toewijding die zich ergens situeert tussen harmonie en kracht. Gedomineerd door de Pinot Noir, heeft deze wijn een krachtige structuur, afgerond met een Pinot Meunier touch. Bijna een derde van de Chardonnay geeft het de elegantie en de finesse vereist voor een perfect evenwicht.

Druiven van wel 50 tot 60 verschillende Crus vermengen zich tot het unieke Yellow Label. Traditioneel is de proportie van elke druifvariëteit de volgende: 50 tot 55% Pinot Noir - 15 tot 20% Pinot Meunier - 28 tot 33% Chardonnay.

De lederen, met de hand gemaakte portefeuille straalt dankzij de minimalistische details pure klasse uit. Met deze luxueuze portefeuille bergt hij in één beweging al zijn kaarten en contant geld op en hoeft hij niet meer overal een veel te zware portefeuille mee te zeulen. Elke portefeuille is ook uitgerust met een RFID shield die je beschermt tegen digitale diefstal.
  • 1Garzini Essenziale 'Magic' Portefeuille Java Bruin
  • 1Veuve Clicquot Yellow Label Brut 37.5 cl
  • 1Fles Gift Box Antraciet

SKU : GFE2000499