Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online

Luxe champagne degustatie - 37,5 cl flessen

 155.50
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien € 8.50
Klik hier om de leverdatum te zien € 17.00

SKU: GFE2002029

Deze luxe champagnedegustatie is een fantastisch cadeau om te geven of te krijgen. Vier flessen van 37,5 cl van de beste Franse champagnemerken worden elegant gepresenteerd in een stijlvolle geschenkdoos. Geniet van de feestelijke klassieke Champagnes van Veuve Clicquot, Moët & Chandon, Piper-Heidsieck en Pommery.

Veuve Clicquot Brut is een voortreffelijk huwelijk tussen frisheid en kracht en heeft een verrassend bleke kleur met fijne, persistente bubbels. Het biedt een delicaat kruimige neus met een rijkdom aan fruit en langdurige bruis. Het is de perfecte champagne.

Moët Impérial Brut, het vlaggenschip van Moët & Chandon, is de meest volmaakte en universele uitdrukking van zijn stijl. Zijn heldere fruitigheid, verleidelijke smaak en elegante rijpheid blijven verleiden en verrukken.

Piper-Heidsieck Cuvée Brut is een niet-vintage champagne die zowel harmonieus als levendig is en doet denken aan de grote rijkdom van zijn blend van 100 wijnen. Deze klassieke champagne is feestelijk, helder en schoon, waardoor het de perfecte wijn is om van te genieten, bij chocolade of als aperitief.

Pommery Brut Royal is een fijne en delicate champagne, lichtgeel van kleur met lichtgroene accenten. In de mond proef je kleine tonen van rood fruit. De neus is helder en fris met toetsen van citrusvruchten en witte bloemen. Deze champagne is rond, ruim, delicaat en heeft een lange afdronk.
  • 1Veuve Clicquot Yellow Label Brut 37.5 cl
  • 1Moët & Chandon, 37.5 cl
  • 1Piper-Heidsieck Cuvée Brut 12.00° 0.375 L
  • 1Pommery Brut Royal, 37.5 cl
  • 1Luxury Black Box VIP ( 360 x 295 x 120 cm )
Wat zit erin?

Moët & Chandon, 37.5 cl

Alcohol 12%

Piper-Heidsieck Cuvée Brut 12.00° 0.375 L

Alcohol 12 %

Pommery Brut Royal, 37.5 cl

Alcohol 12.5 %

Info verbergen

SKU : GFE2002029

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.