Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online

Degustatie van de Pommery Apange champagne

 266.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Klik hier om de leverdatum te zien Gratis
Klik hier om de leverdatum te zien € 17.00

SKU: GFE2002016

Geniet van het volledige gamma Pommery Apange champagnes in deze degustatiecollectie. Dit buitengewone champagnegeschenk bevat Apanage Rosé, Apanage Blanc De Blanc, Apanage Blanc De Noir en Apanage Brut.

De Apanage Rosé van Pommery is een prachtige lichtroze champagne met de finesse van de bubbels. Gemaakt van de beste oogstjaren van het huis heeft deze rosé heerlijke aroma's van rode bessen, frambozen en wilde aardbeien met toetsen van knapperige groene appels.

Pommery Apanage Blanc de Blancs is een levendige champagne gemaakt van een zorgvuldige selectie van 100% Chardonnay druiven. Deze levendige, complexe cuvée heeft een mooie bleekgouden kleur, een uitzonderlijke schittering en een aanhoudende bruis.

Ontdek deze Champagne Pommery Apanage Blanc de Noirs, fris en toegankelijk, gemaakt van 100% zwarte druiven. Geniet van zijn initiële zuiverheid, zijn aroma's van honing en rode appels en zijn droge, elegante afdronk. Hints van peer, rood fruit en specerijen in de mond, met een neus van florale toetsen, mirabelpruim, geplette aardbei en frangipane.

Pommery Brut Apanage is een champagne van topklasse die speciaal werd gecreëerd om de haute cuisine te begeleiden. De neus is fris, subtiel en elegant, met een boterachtige zachtheid en citrustonen zoals roze pompelmoes. De Brut Apanage heeft de frisheid en finesse die kenmerkend zijn voor de Pommery stijl, met een sterke aanwezigheid van Chardonnay die deze cuvée onderscheidt.
  • 1Champagne Pommery Apanage Rosé in Gift Box, 75cl
  • 1Champagne Pommery Apanage Blanc De Blanc in Gift Box, 75cl
  • 1Champagne Pommery Apanage Blanc De Noir in Gift Box, 75cl
  • 1Champagne Pommery Brut Apanage in Gift Box, 75cl

SKU : GFE2002016

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.