Shop online

Gin & Tonic & Botanicals

 80.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Meer info € 7.50
Meer info € 9.95
Het ultieme geschenkidee voor liefhebbers van Gin & Tonic. Een fles Siderit Gin uit Spanje, 2 blikjes Fever Tree Mediterranean Tonic en de Gin & Tonic Botanicals van Food Travellers worden op een leuke manier gepresenteerd in een luxueuze, witte geschenkdoos.

Siderit London Dry Gin wordt zeer kleinschalig geproduceerd (25 liter per productie) en wordt gedistilleerd in een volledig glazen distillatiekolom. Aan het destillaat worden 12 kruiden en specerijen toegevoegd: sideritis hyssopifolia (waaraan de gin z’n naam ontleent), jeneverbes, koriander, kardemom, ‘rock’ thee, engelwortel, kaneel, sinaasappelschil, hibiscus, roze peper, amandel en iriswortel. Deze veelzijdige gin is aangenaam drinken in combinatie met een bruisend glas tonic als de perfecte G&T.

Geef een extra dimensie aan jouw drankje met de Food Travellers Gin & Tonic Botanicals. Ontdek de vier buisjes om aan je G&T toe te voegen. De Gentleman’s Cut collectie bevat cassia bast, gember, zwarte Malabarpeper en kardemom. Experimenteer met elke botanical individueel of combineer om van je cocktail een harmonieuze, eigen creatie te maken.
  • 1Siderit Gin, 50 cl
  • 1Food Travellers Gin & Tonic Botanicals - Gentleman's Cut
  • 2Fever-Tree : Tonic Mediterranean, 20 cl
  • 1Luxueuze Witte Doos

SKU : GFE2000355