Shop online

Glenmorangie Scotch Whisky & 2 Whiskyglazen, 70 cl

 60.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Een stijlvolle, stoere gift box met de klassieke en erg geliefde Glenmorangie 'The Original' single malt Schotse whisky van 10 jaar, gecombineerd met twee elegante whiskyglazen.

Glenmorangie is Keltisch voor "Vallei van de Rust". Gelegen in Tain, in de Northern Highlands van Schotland, zorgen de ‘Sixteen Men of Tain’ voor de productie van alle Single Malts. Deze 10 jaar oude whisky is de basis van de Glen Morangie range en wordt geproduceert in de langste distilleer-ketels in Schotland. Na rijping op ex-bourbon vaten van Amerikaans wit eiken is het een whisky met vanille, perzik en sinaasappelaroma’s. Schotlands favoriete whisky!
  • 1Glenmorangie Single Malt Scotch Whisky & 2 Glazen Gift Box, 70 cl
Wat zit erin?

Glenmorangie Single Malt Scotch Whisky & 2 Glazen Gift Box, 70 cl

Glenmorangie 10 years The Original heeft gedurende 10 jaar in voormalige bourbon vaten gerijpt, waardoor er een perfecte balans tussen zoet en complexiteit is ontstaan. Geuren van citrus en rijpe perziken worden verzacht door de geur van vanille. In de mond eerst vanille, welke later in een bloemrijke fruitigheid uitbarst. In de afdronk hinten van sinaasappel en perzik.
IWSC 2016: Gold medal
SFWSC 2016: Gold Medal

Info verbergen

SKU : GFE2000326