Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online

Glenmorangie Single Malt Scotch 1990, 70 cl

 550.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Meer info Gratis
Meer info € 15.00

SKU: GFE2000211

Een geschenk voor echte kenners! Maak indruk op je belangrijkste klanten, zorg voor een onvergetelijk geschenk voor familie met deze Glenmorangie Single Malt Scotch whisky Grand Vintage 1990. De Grand Vintage Malt 1990 is de eerste, veelbelovende release in de Bond House No. 1 Collection. Deze exclusieve whisky in prestigieuze geschenkkist werd een kwarteeuw gerijpt op de fijnste ex-bourban en ex-sherry vaten. De sublieme whisky is heel toegankelijk, met vol karakter en biedt fruitige en florale toetsen.

In de neus is de whisky vrij fruitig met aroma's van peren, kamperfoelie en oranjebloesem, gekonfijt fruit, mandarijnen, appels, heidehoning, gevolgd door bijenwas.
Een mooi uitgebalanceerde zijdezachte en romige smaak van zoete sinaasappelsiroop, honingraat en vanille. Daarna volgen vleugjes kruisbes en menthol met een kruidige afdronk van gebakken appels en peren met bruine suiker, moutige biscuit tonen, en zachte toets van kruidnagel. Dit is de ultieme geschenkbox voor echte whisky-lovers.
  • 1Glenmorangie Single Malt Scotch Whisky Grand Vintage 1990, 70 cl

SKU : GFE2000211

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.