Godiva chocolade en pralines aan huis geleverd in België
Shop online
  • Gratis levering in België vanaf € 150 (Ma - Vrij)
Sorteren op: Aanbevolen
Godiva Belgische chocolatier

Symbool van luxe en prestige

Dit is het ware verhaal van een chocolademaker waarvan de legendarische naam wereldwijd uitgroeide tot het symbool van luxe en prestige. Het begon allemaal in 1926 in Brussel, waar de familie Draps een chocolade- en snoepjesatelier startte. Hun "pralinen" - typisch Belgische gevulde chocolaatjes - werden gemaakt voor grote winkels die in die tijd erg in de mode waren. Joseph Draps stapte op veertienjarige leeftijd in het familiebedrijf. Daar ontwikkelde hij niet alleen zijn handigheid en creativiteit als chocolademaker, maar ook zijn zakelijk talent. Hij besloot een prestigieuze reeks chocolaatjes te ontwerpen en hen een veelzeggende naam mee te geven. Hij koos Godiva omdat die naam internationaal herkenbaar is en tegelijkertijd verwijst naar de legende van Lady Godiva.

Godiva is beschikbaar van België tot Singapore en van Denver tot Dubai. Kortom, Godiva is inmiddels een merk dat gekend en bemind wordt in meer dan 60 landen wereldwijd.

Het zijn nog steeds de recepten van de oprichter en de versheid van de beste ingrediënten die het geheim vormen van Godiva's kwaliteit - kwaliteit die beloond werd met de aanstelling van Godiva als Hofleverancier.