Shop online

Hertog Jan Integraal Voor 2 Personen

€ 315.00
€ 630.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Ben je nog op zoek naar het geschikte geschenk voor echte fijnproevers? Prikkel alle zintuigen van vrienden en familie en verras ze met een kennismaking met de verfijnde keuken van Hertog Jan.

De cadeaubon Integraal biedt een unieke 3 sterren-ervaring met hapjes, vijf voorgerechten, een hoofdgerecht, twee nagerechten en lekkers van de snoepjeskar. Bij het menu ‘Integraal’ krijg je dezelfde gerechten als bij ‘Uitgebreide Ontdekking’, met als extra dat één van de gerechten afgewerkt wordt met kaviaar of truffel. Bovendien krijg je op voorhand het boek ‘Unplugged’ van Gert de Mangeleer toegestuurd. De ideale kennismaking met de sterrenkeuken. Elk gerecht wordt met uiterste precisie en met passie voor het vak bereid. Een volledig gemoderniseerde, 180 jaar oude schuur met fantastisch uitzicht over Vlaamse landerijen vormt het unieke en charismatische decor terwijl je van buitengewone gerechten van de hoogste kwaliteit proeft.

‘Unplugged’ is het eerste kookboek van Gert De Mangeleer. De recepten komen niet uit de keuken van Hertog Jan, wel recht uit zijn hart. De Mangeleer deelt een aantal van zijn favoriete informele recepten en neemt de lezer mee naar die plekken die hem inspireren. Het boek bevat 60 recepten, variërend van eenvoudig tot iets uitdagender.

Schenk een cadeaubon en deel een stukje Hertog Jan!

Integraal Menu (exclusief dranken)
- Hapjes
- 5 Voorgerechten
- 1 Hoofdgerecht
- 2 Nagerechten
- Snoepjeskar

Inclusief 1 gerecht afgewerkt met kaviaar of truffel (seizoen).
Inclusief boek (Engels).
  • 1Hertog Jan Cadeaubon Integraal Voor 2 Personen
  • 1Geschenkdoos Zwart
  • 1Hertog Jan Gert De Mangeleer Boek Unplugged (Engelstalig)
Wat zit erin?

Hertog Jan Cadeaubon Integraal Voor 2 Personen

Integraal Menu (exclusief dranken)
- Hapjes
- 5 Voorgerechten
- 1 Hoofdgerecht
- 2 Nagerechten
- Snoepjeskar

Inclusief 1 gerecht afgewerkt met kaviaar of truffel (seizoen).
Inclusief boek.

Opgelet: Bovenstaande formule’s zijn niet cumuleerbaar met andere acties/cadeaubonnen. Cadeaubonnen worden niet terugbetaald. Cadeaubon 9 maanden geldig.

Info verbergen

SKU : GIBE000558