Shop online

Hertog Jan Intense Beleving Voor 2 Personen & Miracles

€ 265.00
€ 470.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Ben je nog op zoek naar het geschikte geschenk voor echte fijnproevers? Prikkel alle zintuigen van vrienden en familie en verras ze met een kennismaking met de verfijnde keuken van Hertog Jan.

De cadeaubon Intense Beleving biedt een unieke 3 sterren-ervaring met hapjes, vier voorgerechten, een hoofdgerecht, een nagerecht en lekkers van de snoepjeskar. De ideale kennismaking met de sterrenkeuken. Elk gerecht wordt met uiterste precisie en met passie voor het vak bereid. Een volledig gemoderniseerde, 180 jaar oude schuur met fantastisch uitzicht over Vlaamse landerijen vormt het unieke en charismatische decor terwijl je van buitengewone gerechten van de hoogste kwaliteit proeft.

De exclusieve cadeaubon wordt gecombineerd met de modieuze, zilverkleurige halsketting van Miracles by Annelien Coorevits. Deze tijdloze halsketting met sobere en moderne hanger past perfect bij elke outfit. Het prachtige juweel wordt zorgvuldig verpakt in een fluwelen zakje en in een retro hoedendoosje.

Intense Beleving Menu (exclusief dranken)
- Hapjes
- 4 Voorgerechten
- 1 Hoofdgerecht
- 1 Nagerecht
- Snoepjeskar
  • 1Hertog Jan Cadeaubon Intense Beleving Voor 2 Personen
  • 1Geschenkdoos Zwart
  • 1Miracles Halsketting Feijoa Silver Infinity Charm
  • 1Miracles Pochette en Daim Small
  • 1Miracles Juwelendoosje
  • 1Serving Tray White
Wat zit erin?

Hertog Jan Cadeaubon Intense Beleving Voor 2 Personen

Intense Beleving Menu (exclusief dranken)
- Hapjes
- 4 Voorgerechten
- 1 Hoofdgerecht
- 1 Nagerecht
- Snoepjeskar

Opgelet: Bovenstaande formule’s zijn niet cumuleerbaar met andere acties/cadeaubonnen. Cadeaubonnen worden niet terugbetaald. Cadeaubon 9 maanden geldig.

Info verbergen

SKU : GIBE000536