Shop online

Hertog Jan Uitgebreide Ontdekking Voor 2 Personen & Champagne

€ 290.00
€ 555.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info Gratis
Info € 9.95
Ben je nog op zoek naar het geschikte geschenk voor echte fijnproevers? Prikkel alle zintuigen van vrienden en familie en verras ze met een kennismaking met de verfijnde keuken van Hertog Jan.

De cadeaubon Uitgebreide Ontdekking biedt een unieke 3 sterren-ervaring met hapjes, vijf voorgerechten, een hoofdgerecht, twee nagerechten en lekkers van de snoepjeskar. De ideale kennismaking met de sterrenkeuken. Elk gerecht wordt met uiterste precisie en met passie voor het vak bereid. Een volledig gemoderniseerde, 180 jaar oude schuur met fantastisch uitzicht over Vlaamse landerijen vormt het unieke en charismatische decor terwijl je van buitengewone gerechten van de hoogste kwaliteit proeft.

De exclusieve cadeaubon wordt gecombineerd met een fles prestigieuze Lenoble champagne. De Lenoble Brut Cuvée Intense is een fruitige, evenwichtige champagne met Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. De ideale champagne om op grootse momenten te klinken!

Uitgebreide Ontdekking Menu (exclusief dranken)
- Hapjes
- 5 Voorgerechten
- 1 Hoofdgerecht
- 2 Nagerechten
- Snoepjeskar
  • 1Hertog Jan Cadeaubon Uitgebreide Ontdekking Voor 2 Personen
  • 1Geschenkdoos Zwart
  • 1Champagne Lenoble Brut, 75 cl
  • 1Champagne Lenoble Geschenkdoos Wit
Wat zit erin?

Hertog Jan Cadeaubon Uitgebreide Ontdekking Voor 2 Personen

Uitgebreide Ontdekking Menu (exclusief dranken)
- Hapjes
- 5 Voorgerechten
- 1 Hoofdgerecht
- 2 Nagerechten
- Snoepjeskar

Opgelet: Bovenstaande formule’s zijn niet cumuleerbaar met andere acties/cadeaubonnen. Cadeaubonnen worden niet terugbetaald. Cadeaubon 9 maanden geldig.

Champagne Lenoble Brut, 75 cl

De Brut Cuvée Intense van Lenoble is een van de meest trefzekere waarden op de huidige champagnemarkt. Een buitengewone wijn, met een boeket van toastaroma’s en gist,
als ook een oprecht, genereus en stevig karakter. Deze complexe en verfrissende wijn ademt aroma’s van verse peer, gistsporen en bloemen. Score: 90/100 punten!

Land: Frankrijk
Streek: Damery, Champagne
Druivensoort:
40 % Chardonnays van Chouilly, Grand Cru from the Côte des Blancs
30 % Pinots Noirs van Bisseuil, Premier Cru from the Marne Valley
30 % Pinots Meuniers van Damery

Info verbergen

SKU : GIBE000542