Shop online

iPad Pro 9.7-inch StyleFolio Roze

€ 39.95
€ 39.95
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Met z'n allround bescherming en ongeziene functionaliteit is de StyleFolio voor 9.7 inch iPad Pro ontworpen om impact te maken - en op te vangen. De StyleFolio voor 9.7 inch iPad Pro werd ontwikkeld, zodat deze ook compatibel is met de iPad Air 2 en de iPad Air.

Specificaties:
- Compatibel met oudere modellen
- Zorgvuldig ontworpen luidsprekerkanalen
- Efficiënte steun aan de achterkant
- Strategisch geplaatste camera-, knop- en microfoonuitsparingen
- Allround bescherming
- Gesofisticeerd als nooit tevoren
- Veelzijdige functionaliteit
- Veilige sluitklep

14 dagen bedenktijd
  • 1iPad Pro Cover StyleFolio 9.7-inch Playa Geo - Aardbei/Fuchsia Roze/Orchidee Paars
Wat zit erin?

iPad Pro Cover StyleFolio 9.7-inch Playa Geo - Aardbei/Fuchsia Roze/Orchidee Paars

De nieuwe StyleFolio® past perfect op de nieuwe 9.7 inch iPad Pro

- Compatibel met oudere modellen. Is ook geschikt voor de iPad Air en de iPad Air 2.
- Zorgvuldig ontworpen luidsprekerkanalen. Ingebouwde luidspreker kanalen die compatibel zijn met de 9.7 inch iPad Pro en alle iPad Air luidsprekers om het geluid te projecteren naar de gebruiker toe.
- Efficiënte steun aan de achterkant. Een schuimvulling zorgt voor steun aan de achterkant voor de dunnere 9.7 inch iPad Pro en de iPad Air 2 en kan samengedrukt worden om te passen op de bredere iPad Air.
- Strategisch geplaatste camera-, knop- en microfoonuitsparingen. Grote uitsparingen voor de camera en de volumeknoppen zorgen voor genoeg ruimte voor de 9.7 inch iPad Pro, iPad Air 2 en iPad Air. Bovendien is er ook een uitsparing voorzien achteraan voor de micro op de iPad Air.
- Allround bescherming. Allround bescherming van de beschermhoes zorgt ervoor dat jouw iPad veilig en krasvrij blijft, terwijl een zachte voering beschermt tegen stoten, vallen en morsen.
- Gesofisticeerd als nooit tevoren. Met de levendige kleuren en hoge resolutie tekeningen ziet de StyleFolio er niet alleen ultrahip uit, deze cover in vegan leer is bovendien heel gemakkelijk schoon te maken.
- Veelzijdige functionaliteit. Met deze cover kan je jouw iPad in verschillende hoeken houden.
- Veilige sluitklep. Een sluitklep zorgt ervoor dat jouw iPad goed vastzit, zowel als deze opengeklapt hebt tijdens gebruik, als wanneer je deze dichtklapt of onderweg bent.

Info verbergen

SKU : GFE2000232