Shop online

iPhone 7 Presidio Clear Print Roze Goud

€ 24.95
€ 29.95
€ 29.95
€ 29.95
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Info € 7.50
Info € 9.95
Dankzij z'n ultraslim design en buitengewone impactbescherming, is de Presidio™ CLEAR + PRINT een ongezien top beschermhoesje voor iPhone 7 in doorzichtige uitvoering. Het Presidio CLEAR + PRINT hoesje is uitgerust met een harde buitenlaag die de kracht verdeeld en een binnenlaag die de schokken opvangt afweert van het toestel. Het perfecte geschenk om je vriendin, zus of mama te verrassen die op alle nieuwste gadgets verzot is.

Specificaties:
- Valtest van 2,5 meter
- IMPACTIUM CLEAR
- Gepatenteerde verhoogde randen voor schermbescherming
- Aangepast bescherming toetsen
- Poorten- en camerabescherming
- Dubbele laag Design
- Onze dunste case ooit
- Met precisie ontwikkeld om perfect te passen
- Ingebedde print
- Krasbestendig
- Bestand tegen UV-vergeling
- In labo getest op duurzaamheid
- Levenslange garantie

14 dagen bedenktijd
  • 1iPhone 7 Cover Presidio Clear Met Print Briljante Vlinders - Roze Goud/Transparant
Wat zit erin?

iPhone 7 Cover Presidio Clear Met Print Briljante Vlinders - Roze Goud/Transparant

Volledig doorzichtige iPhone 7 met ingebedde opvallende ontwerpen

Bescherming:

- Valtest van 2,5 meter. Om er zeker van te zijn dat de PresidioTM CLEAR de beste bescherming biedt voor jouw iPhone 7, werd deze aan meerdere valtesten onderworpen van 2,5 meter door een onafhankelijk testlaboratorium.
- IMPACTIUM CLEAR. IMPACTIUM CLEAR bestaat uit dynamisch schokabsorberend materiaal dat de impact opvangt en wegleidt van jouw iPhone 7.
- Gepatenteerde verhoogde randen voor schermbescherming. IMPACTIUM CLEAR beschermt het scherm tegen een directe valimpact op het scherm en voorkomt schade wanneer het toestel op het scherm ligt.
- Aangepast bescherming toetsen. IMPACTIUM CLEAR beschermt de volumeknoppen en de aan-en uitknop en zorgt ervoor dat deze geheel bruikbaar blijven.
- Poorten- en camerabescherming. IMPACTIUM CLEAR beschermt aansluitingen, microfoon en luidspreker tegen vallen zonder in te boeten aan akoestische kwaliteit en zonder de aansluitingen, cameralens of flits te hinderen.


Design

- Dubbele laag design. Presidio CLEAR bestaat uit een dubbele laag voor optimale bescherming.
- Onze dunste case ooit. Dit is de dunste dubbele laag case die Speck ooit ontworpen heeft, zonder aan bescherming in te boeten.
- Met precisie ontwikkeld om perfect te passen. is met precisie ontwikkeld om perfect te passen op jouw iPhone 7.
- Ingebedde print. In het oog springende ingebedde ontwerpen tussen de harde buitenlaag en de zachte binnenlaag die niet krassen of vervagen.

Kwaliteit

- Krasbestendig. Presidio CLEAR is krasbestendig met modern look en is beschikbaar in doorzichtige glanzende en matte afwerkingen.
- Bestand tegen UV-vergeling. De special ontwikkelde materialen van de Presidio CLEAR vergeelt niet wanneer blootgesteld aan UV-licht van de zon.
- In labo getest op duurzaamheid. Alle telefoonhoesjes van Speck worden onderworpen aan talrijke dagdagelijkse situaties om er zeker van te zijn dat jouw toestel altijd perfect beschermd is. We testen de bescherming op extreme valsituaties, extreme temperaturen, chemicaliën, antennestoring, barsten en krassen, vervorming van het toestel en veel meer.
- Levenslange garantie. Alle Presidio beschermcases zijn levenslang in garantie. Voor alle voorwaarden, surf naar: speckproducts.co.uk/warranty.

Info verbergen

SKU : GFE2000219