Shop online
  • Gratis levering in België vanaf € 150 (Ma - Vrij)
Sorteren op: Aanbevolen
Jules Destrooper

Een verhaal van smaak.

Het is 1886. Jules Destrooper werkt in stilte en vol passie aan de recepturen van zijn ondertussen wereldvermaarde lekkernijen. Hij verfijnt ze met de beste ingrediënten en creëert zo een ware rijkdom aan boterkoekjesspecialiteiten die iedereen, tot op vandaag, de kans biedt om te genieten van deze (h)eerlijke en authentieke smaken.

De originele Jules Destrooper recepten blijven tot op vandaag een goed bewaard geheim, al geven wij je graag mee dat we voor al onze koekjes alleen gebruik maken van de puurste ingrediënten. Concreet betekent dit dat wij geen gebruik maken van bewaarmiddelen, kleur- en kunstmatige smaakstoffen. Ouderwets denk je? Wij zien het als een compliment!

Onze authenticiteit

Jules Destrooper: Een verhaal van authenticiteit

Wat maakt de koekjes van Jules Destrooper zo bijzonder? Heel eenvoudig: puur vakmanschap, echte ingrediënten en momenten van uniek plezier. Jules Destrooper werkt enkel met de beste ingrediënten: verse scharreleieren, zongerijpte amandelen uit Valencia en superieure Belgische chocolade. Maar vooral: echte, pure boter. Stuk voor stuk (h)eerlijke ingrediënten. Waarom zouden we daar nog iets aan toevoegen? Wanneer het over onze koekjes gaat, geloven we één ding: less is more. Geen toevoegingen, maar barstensvol smaak. Laat je overtuigen overtuigen van onze smaak en proef het verschil.