Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen
130 jaar 'Lukken'

130 jaar 'Lukken'

Dit jaar blaast de Natuurboterwafel of ‘Lukke’, zoals hij in de volksmond bekend is, 130 kaarsjes uit. In 1890 toverde Jules Destrooper voor het eerst dit heerlijk krokante koekje uit zijn wafelijzer. De regionale traditie wilt dat deze wafels gebakken en geschonken werden als gelukwens voor het nieuwe jaar. Vandaar de naam ‘Lukke’. Het was Jules Destrooper zijn persoonlijke wens dat deze heerlijke wafeltjes ook buiten West-Vlaanderen gesmaakt konden worden en dat iedereen er het hele jaar door van zou kunnen genieten. Vandaag zetten onze beste biscuitiers die traditie verder, nog steeds volgens Jules zijn originele familierecept.


  • - Echte boter
  • - Geen kleurstoffen
  • - Geen smaakstoffen
  • - Geen bewaarmiddelen

Ons verhaal

Een verhaal van smaak.

Het is 1886. Jules Destrooper werkt in stilte en vol passie aan de recepturen van zijn ondertussen wereldvermaarde lekkernijen. Hij verfijnt ze met de beste ingrediënten en creëert zo een ware rijkdom aan boterkoekjesspecialiteiten die iedereen, tot op vandaag, de kans biedt om te genieten van deze (h)eerlijke en authentieke smaken.

De originele Jules Destrooper recepten blijven tot op vandaag een goed bewaard geheim, al geven wij je graag mee dat we voor al onze koekjes alleen gebruik maken van de puurste ingrediënten. Concreet betekent dit dat wij geen gebruik maken van bewaarmiddelen, kleur- en kunstmatige smaakstoffen. Ouderwets denk je? Wij zien het als een compliment!

Onze authenticiteit

Jules Destrooper: Een verhaal van authenticiteit

Wat maakt de koekjes van Jules Destrooper zo bijzonder? Heel eenvoudig: puur vakmanschap, echte ingrediënten en momenten van uniek plezier. Jules Destrooper werkt enkel met de beste ingrediënten: verse scharreleieren, zongerijpte amandelen uit Valencia en superieure Belgische chocolade. Maar vooral: echte, pure boter. Stuk voor stuk (h)eerlijke ingrediënten. Waarom zouden we daar nog iets aan toevoegen? Wanneer het over onze koekjes gaat, geloven we één ding: less is more. Geen toevoegingen, maar barstensvol smaak. Laat je overtuigen overtuigen van onze smaak en proef het verschil.

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.