Levering in België (ma.- zat.) Leveringen buiten België? →
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen
Cadeautips voor kerst

Het perfect kerstgeschenk binnen handbereik

Kerst is een periode vol tradities en nostalgie, waarin we, vergezeld van lekker eten en drank, met de hele familie samenkomen, geschenken uitdelen en de beste wensen uitwisselen. De traditie waarbij we kerstgeschenken onder de kerstboom leggen of in een sok aan de schouw stoppen, wint ook elk jaar aan meer belang. We hechten steeds meer belang aan ‘het perfecte cadeau’ vinden en dat kan een hele uitdaging zijn.

Gift.be helpt je graag om het juiste kerstcadeau voor papa en mama, voor je broer of zus en voor je partner te vinden. Laat je inspireren door onze kerstpagina vol cadeautips voor kerst. Of je nu houdt van delicatessen, een goede wijn of champagne, chocolade of trendy geschenken, bij Gift.be vind je beslist het kerstcadeau voor hem of voor haar dat je zoekt.

Geschenkmanden voor kerst

Delicatessenmanden, chocolade of wijngeschenken

Tijdens de feestdagen kan je genieten van lekker eten, een goede wijn en een glas sprankelende champagne. In ons ruime assortiment met kerstgeschenken vind je onder meer Belgische chocolade, Franse wijnen en champagne, Hollandse kazen en Noorse zalm. Ontdek onze buitengewone geschenkmanden met luxueuze topmerken, zoals Neuhaus, Godiva, Jules Destrooper, Veuve Clicquot en Dom Pérignon.

Ook als je niet op zoek bent naar fijne delicatessen, ben je bij Gift.be aan het goede adres. Onze prachtige kerstboeketten in winterse tinten en feestelijke decoratie zijn geweldige geschenken om de gastvrouw te verrassen op een kerstdiner. Of wat dacht je van een mooi gevulde mand met vers fruit en een chocolaatje om te bekomen van de copieuze kerstdiners? Ben je een praktische shopper? Ontdek ook onze glitter kerstsokken, glamour juwelen, luxueuze schoonheidsproducten en high-end telefoonhoesjes.

Relatiegeschenken

Kerst op kantoor

Wil je een kerstgeschenk met je beste wensen sturen naar klanten, personeelsleden of zakenpartners in België en over heel Europa? Kies voor een luxueus zakengeschenk om te tonen dat je de samenwerking erg waardeert. Klink met zakenrelaties op een succesvol jaar met een VIP geschenkmand met Veuve Clicquot, Moët & Chandon of Dom Pérignon champagne.

Laat een geschenkmand samenstellen volgens jouw specifieke wensen of volgens jouw budget. Vanaf 10 stuks begeleiden onze experts je graag stap voor stap tot je het perfecte geschenk voor jouw klanten en relaties gevonden hebt. Contacteer onze sales om relatiegeschenken samen te stellen en om een vlotte levering naar verschillende adressen te garanderen.

Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.