Shop online

Kaviaar & Veuve Clicquot Champagne

 160.00
Add-ons
Aantal   Product Prijs  
Meer info Gratis
Meer info € 9.95
Deze unieke combinatie van pure luxe is het perfecte geschenken voor wie enkel het beste genoeg is. Dit ultieme luxegeschenk verenigt de luxe van kaviaar, het zwarte goud, met Franse champagne, het gele goud.

De “Connoisseurs” kaviaar van het prestigieuze Imperial Heritage streelt het smakenpallet zelfs voor de meest kieskeurige fijnproevers en wordt gesmaakt door de grootste kenners. De kaviaar, van de Siberische steur, biedt een prikkelende, nootachtige smaak met een lange, subtiele nasmaak. De middelgrote parels zijn donkergrijs tot glanzend zwart en stralen pure klasse uit. Dankzij de zachte rijping krijgt deze kaviaar een mooi, vol karakter.
Samen met de Veuve Clicquot champagne komt de kaviaar helemaal tot z’n recht. Een krachtige structuur die gedomineerd wordt door Pinot Noir, afgerond met Pinot Meunier en met de elegantie en finesse van Chardonnay.

Klink op mooie successen, belangrijke gelegenheden of het goede leven met de twee kristallen champagneglazen van Schott Zwiesel en geniet van deze ultieme luxe!
  • 1Imperial Heritage : Caviar Connoisseurs, 30 g
  • 1Champagne Veuve Clicquot Brut, 75 cl
  • 2Schott Zwiesel Champagne Glas
  • 1Luxury Black Box VIP
Wat zit erin?

Champagne Veuve Clicquot Brut, 75 cl

Het Franse Champagnehuis Veuve Clicquot werd opgericht in 1772 en is beroemd als de champagne met als motto: “Eén kwaliteit: de beste”. De kwaliteit van deze champagnes komt voort uit de buitengewone wijngaarden met voortreffelijke terroir en de beste kwaliteitsdruiven. Veuve Clicquot Brut Yellow Label bevat Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnaydruiven. Daarbij komt een grote hoeveelheid reservewijn om elk jaar continuïteit te kunnen bieden, met als resultaat een volle, elegante en gesofisticeerde champagne. Deze exquise champagne heeft een complex palet, een
goede neus en is geschikt voor elke belangrijke gelegenheid.

Land: Frankrijk
Druivensoort: Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay

Info verbergen

SKU : GFE2000674