Levering in België (ma.- zat.) Meer dan 10 geschenken nodig? Vraag naar offerte via:Zakelijk
Shop online
Sorteren op: Aanbevolen

Koffie en thee: ideale cadeaus voor vrienden en zakelijke relaties


Onze geschenken met koffie of thee verrassen zelfs de meest veeleisende connoisseurs. Onze selectie van verfijnde delicatessen passen perfect bij elk koffie- of theemoment en beloven een verrijkende smaakervaring. Bestel de paketten van je keuze online en wij bezorgen ze aan huis.

Waarom een geschenk met koffie en thee bestellen bij gift.be?
We selecteren enkel de beste koffie en thee, combineren die met de meest verfijnde delicatessen, zorgen voor een geblanceerde samenstelling van het cadeaupakket en brengen de verzending ervan in orde op elk Belgisch adres. Het enige wat jij hoeft te doen is online je keuze doorgeven. Wij handelen de rest voor jou af.

Kan ik het cadeau personaliseren of aanpassen naar de smaak van de ontvanger
Absoluut! Daarvoor neem je contact op met ons OOOOH-team. Zij begeleiden je naar een gepersonaliseerd geschenk op maat van de ontvanger. Gaat het om een relatiegeschenk? Surf dan zeker ook eens naar onze pagina over gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Ziet het afgeleverde cadeau er hetzelfde uit als de afbeelding op de productpagina?
We doen onze uiterste best om de geschenkmanden samen te stellen zoals op de afbeeldingen op onze website. Voor verschillende producten zijn we afhankelijk van de beschikbaarheid bij onze leveranciers. We zorgen ervoor dat de inhoud van de geschenkmanden minstens dezelfde waarde heeft als het voorbeeld op onze website.

Als je hulp nodig hebt bij het selecteren van de sterke drank en de bijhorende snacks en accessoires, neem dan contact op met ons OOOOH-team.
Gift.be

Meld je aan voor
Speciale Aanbiedingen

Inschrijven
Onjuist e-mailadres. Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Nee, Bedankt

Bedankt voor je inschrijving.